NO3+ Lab 200ml
search
  • NO3+ Lab 200ml

NO3+ Lab 200ml

EAN-kode: 5902026733441

I et lukket akvarieøkosystem er parameterudsving temmelig ofte. Et effektivt filtreringssystem eller en overdosis af næringsstofreducerende medier kan resultere i en pludselig reduktion i nitratniveauet. For lav koncentration kan bremse koralvæksten eller endnu værre forårsage permanent skade.

AF NO3+ er et produkt, der øger niveauet af nitrat i marine akvarier. Problemet med for lavt NO3 rammer oftest akvarier med et stort antal koraller og et lille antal fisk. AF NO3+ er en kilde til rene nitrater, hvis passende niveau er nødvendigt for korrekt vækst af koraller. Koncentrationen af ​​nitrater er stærkt afhængig af indholdet af fosfater i vandet. Før du forsøger at hæve NO3-niveauet i akvariet, skal du kontrollere PO4-koncentrationen. At holde det i sådanne proportioner giver dig mulighed for at opretholde en passende kemisk balance i tanken og beskytte den mod øget algevækst.

AF NO3+ er et produkt af Aquaforest Lab-serien skabt til akvarister, der ønsker at have fuld kontrol over parametrene i deres tank. Før brug anbefaler vi, at du tester både NO3- og PO4-niveauer og doserer dem gradvist, indtil det ønskede nitratniveau er opnået.

Produktet er i en praktisk og sikker pakke til brug i et havakvarium.

DOSERING:

1 ml AF NO3+ tilsat 100 l akvarievand øger nitratniveauet med 0,5 mg/l

Den maksimale anbefalede daglige dosis er: 1 ml/100 l vand.

Den optimale nitratværdi (NO3) for et revakvarium er 1-4 mg/l.

Kontroller nitratniveauerne ofte og doser kun, når nitratniveauerne er for lave.

Sørg for, at nitratniveauet er korrekt, og at du bruger et pålideligt testkit 

49833441
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.