• Ikke på lager
Aquaforest Component 1+2+3+ 15l
search
  • Aquaforest Component 1+2+3+ 15l

Aquaforest Component 1+2+3+ 15l

Kemisk sammensætning af komponent 1 + 2 + 3 + er baseret på metoden udviklet af H. Balling. Formlen er finjusteret i vores laboratorium og beriget med sporstoffer, der er grundlæggende for at opretholde marine akvarieorganismer i god form. Som et resultat har vi sammensat 3 væsker, der er beregnet til dosering i lige store mængder regelmæssigt. Komponent 1 + 2 + 3 + er designet til at opfylde koralkrav ikke kun med hensyn til magnesium og calcium, men også med hensyn til andre elementer, der kræver omhyggelig og systematisk dosering, men som er notorisk vanskelige at vurdere.

Dosering: skal justeres i henhold til forbruget af makronæringsstoffer og baseret på kritiske vandparametre som calcium, magnesium og KH. Hvis en eller to parametre stadig ikke er afbalanceret, anbefaler vi at fortsætte med at administrere lige store doser af hver komponent og drage fordel af et af vores tilsætningsstoffer (Calcium, Magnesium, KH Buffer) for at gendanne det ønskede niveau (er).

For at opretholde tilstrækkelig mængde sporstoffer i akvarievand skal både magnesium- og calciumniveauer være inden for det anbefalede interval (Ca 380-460 ppm, Mg 1180-1460 ppm).

Typisk akvarium med et gennemsnitligt antal hårde koraller kræver ca. 25 ml af hver komponent pr. 100 l vand hver dag.

Komponent 1+ indeholder: Ca, Sr, Ba, Co, Mn, Cu, Fe, Zn, Ni, Cr. (Komponent 1+ indeholder 18.000 ppm Ca. 25 ml opløst i 100 l / 27 US gal hæver Ca med 4,5 ppm).

Komponent 2+ indeholder: NaHCO3, F, I. (Komponent 2+ indeholder 2500 dkh / l. 25 ml opløst i 100 l / 27 US gal hæver KH med 0,65 dKH (Alk: 0,23 meq / l)) .

Komponent 3+ indeholder: Mg, Reef Mineral Salt, K og B. (Komponent 3+ indeholder 3300 ppm Mg. 25 ml opløst i 100 l / 27 US gal hæver Mg med 0,38 ppm).

Komponent 3 indeholder Reef Mineral Salt, som er nødvendigt for stabilisering af akvarieparametre. Hvordan fungerer Reef Mineral Salt?

 

Så hvorfor skal vi dosere disse komponenter i lige store mængder?

Komponent 1+ indeholder calciumchlorid + Sr, Ba, Co, Mn, Cu, Fe, Zn, Ni, Cr

Komponent 2+ indeholder natriumbicarbonat + F, I

Komponent 3+ indeholder magnesiumchlorid og NaCl-frit salt + K, B

Calcium fra komponent 1+ binder sig med carbonatet fra komponent 2+ og skaber calciumcarbonat, hvilket koraller er lavet af / har brug for at vokse. Så har vi natrium og chlorid, der fremstiller natriumchlorid, og jo mere vi doserer, jo mere natriumchlorid har vi i vores vand. Dette er, når det NaCl-frie salt fra komponent 3+ kommer i spil, binder med det og opretholder den ioniske balance. Når doseringen ikke udføres i samme mængde, binder ioner sig ikke ordentligt med hinanden, og ægte ballingmetode er ikke på plads.

Så hvordan starter vi dosering af komponent 1 + 2 + 3 +?

Første STOP AL dosering af calcium, magnesium og alkalinitet.

Test derefter disse parametre i et par dage på omtrent samme tidspunkt hver dag.

Eksempel 100 US gal tank:

Dag 1 dKH 9.0

Dag 2 dKH 8.7

Dag 3 dKH 8.4

Dag 4 dKH 8.1

Dag 5 dKH 7.8

Så resultaterne fortæller os, at det daglige forbrug af alkalinitet er 0,3. Du kan gå til AF-regnemaskinen (www.aquaforest.eu/afcalcen), dette viser, at du skal dosere 44 ml for at hæve alkaliniteten med 0,3. Nu ville jeg starte med 1/4 eller 1/2 af dosis. Test dit vand konstant, øg doseringen langsomt, indtil dine parametre forbliver afbalancerede.

49832475
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.