Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for handel på Poppionline.dk


    Poppi Gruppen Danmark APS
    Erhvervsparken 13
    4621 Gadstrup
    TLF: 5663 2873
    E-mail: poppi@poppi.dk
    CVR: 21179876

Betaling


Fragtpriser

Fragt koster kr. 50,- ved køb under Kr. 499,- og sendes med GLS

Fri Fragt ved bestillinger på Kr. 3500,- og op

Alimindelig fragt med paller bliver leveret med Danske Fragtmænd

Levering
Forsendelse og levering
Vi bestræber os på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 1 - 3 dage.

Fortrydelses- og returret

Som kunde har du 14 dage fra modtagelsen af din ordre til at meddele Poppionline, at du fortryder dit køb. Efter at meddelelse om fortrydelse er blevet afgivet til Poppionline.dk, skal varen returneres til Poppionline senest 14 dage efter afgivelsen af meddelelsen.
Fortrydelses- og returretten skal meddeles
skriftlig på fr.vaerk@bonniedyrecenter.dk

Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Persondataforordning

Til information har vi sikret de oplysninger, som vi har på vores kunder, og lavet databehandlingsaftaler med vores underleverandører jf. de nye regler. Jeres data opbevares for at vi kan gøre forretning sammen, og for at kunne kommunikere med jer om, for eksempel nyheder og tilbud. Ønsker I ikke at modtage disse informationer kan I uden problemer afmelde disse mails, og jeres mailadresse vil blive slettet fra listen.
Vi vil aldrig dele jeres oplysninger med en 3. part, og vi sikrer at jeres data bliver slettet, når og hvis I ønsker det.

Vores afdeling hvis der skal sendes retur

    Poppi Gruppen Danmark APS
    Erhvervsparken 13
    4621 Gadstrup
    TLF: 5663 2873
    E-mail: poppi@poppi.dk
    CVR: 21179876