PO4+ Lab 200ml
search
  • PO4+ Lab 200ml

PO4+ Lab 200ml

EAN-kode: 5902026733434

Brugen af ​​stærke filtermedier, næringssænkende midler og skimmere kan forårsage et pludseligt fald i fosfatniveauet i akvariet. Fosfor er et vigtigt element for zooxanthellae - fotosyntetiske alger, der lever i symbiose med koraller. Med nul fosforværdier i akvariet "sulter" zooxanthellaerne simpelthen. Et nul PO4-niveau i et saltvandsakvarie gør det meget sværere at reducere NO3, så en præcis fosfatværdikorrektion er nødvendig.

AF PO4+ er et produkt, der primært er beregnet til akvarieejere med et lille antal fisk eller meget intensiv filtrering. Stærkt steriliseret vand, blottet for næringsstoffer, giver problemer med koralfarvning, blegning og væsentligt hæmmet vækst. LPS-koraller er særligt følsomme over for lave næringsstofniveauer. AF PO4 + giver dig mulighed for nøjagtigt at korrigere fosfatniveauer og hurtigt genoprette de ønskede værdier.

AF PO4 + er et produkt af Aquaforest Lab-serien skabt til akvarister, der ønsker at have fuld kontrol over parametrene i deres tank. Før brug anbefaler vi, at du tester både NO3- og PO4-niveauer og doserer dem gradvist, indtil det ønskede fosfatniveau er opnået.

Produktet i en praktisk og sikker pakke til brug i et havakvarium.

DOSERING : 1 ml AF PO4 + tilsat 100 l akvarievand øger fosfatniveauet med 0,01 mg/l

Den maksimale anbefalede daglige dosis er: 1 ml/100 l

Den optimale fosfatværdi (PO4) for et revakvarium er 0,03- 0,05 mg/l.

Brug kun, når PO4-niveauet er meget lavt

Sørg for, at nitratniveauet er korrekt, og at du bruger et pålideligt testkit 

49833434
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.