Leddy 60 XL (72Ltr.) SORT D/N
search
  • Leddy 60 XL (72Ltr.) SORT D/N
  • Leddy 60 XL (72Ltr.) SORT D/N
  • Leddy 60 XL (72Ltr.) SORT D/N
  • Leddy 60 XL (72Ltr.) SORT D/N

Leddy 60 XL (72Ltr.) SORT D/N

Vi reagerer på vores mest krævende kunders behov, og derfor har vi i denne kategori udarbejdet et fænomenalt XL akvariesæt, som ikke kan ignoreres. LEDDY XL DAG & NAT vil være en ideel løsning til en stue, entre, soveværelse eller endda et børneværelse. Faktisk kan du placere den, hvor du vil, for at nyde et unikt arrangement. Hos Aquael beviser vi, at sådanne sæt ikke behøver at være kedelige og intetsigende. Vi tilbyder folk, der bruger vores udstyrsløsninger på det højest mulige niveau. LEDDY XL DAG & NAT er en kombination af både høj kvalitet og høj funktionalitet samt ekstrem æstetisk ydeevne. Alt dette for at gøre dig så tilfreds som muligt med valget af dette sæt. Hvis du stadig spekulerer på, om det bestemt er værd at vælge det, så sørg for at lære dens andre fordele at kende. Hvad adskiller dette sæt fra andre produkter? Hvorfor er det så populært? Vi har travlt med svaret.

LEDDY XL DAG & NAT AKVARIESÆT - DETS VIGTIGSTE FORDELE

I begyndelsen, lad os starte med nogle meget vigtige tekniske spørgsmål. Hvad er der i dette unikke akvariesæt? Sættet, vi foreslår, indeholder primært et elegant akvarium med dæksel, et særligt ASAP-filter, et varmelegeme og belysning, der kan bruges både om dagen og om natten. Du kan vælge mellem tre lystilstande - dag, daggry og nat. Denne løsning vil garantere, at lysmængden for eksempel om natten ikke vil være så intens, at det ikke er muligt at falde i søvn i nærheden af ​​akvariet. Derudover medfølger sættet også en DubLED holder - med den kan du frit montere ekstra LEDDY TUBE RETROFIT belysning, og dermed justere så mange du bliver tilfreds med. Alt dette for at du bedst muligt kan matche dette udstyr til dine forventninger. Af denne grund vil LEDDY XL DAG & NAT være perfekt til både professionelle akvarister og folk, der lige er startet deres eventyr med at sætte et akvarium op.

Denne model er kendetegnet ved op til 40 % mere kapacitet end andre LEDDY-enheder. Dette er det højeste sæt, der giver dig mulighed for at huse en hel masse fisk, og dermed giver dig mulighed for at skabe en smuk undervandsverden, som du vil kunne beundre hver dag. Nøglen til succes er naturligvis at indrette tanken på en sådan måde, at den virkelig imponerer med sit udseende.

Akvariedækslet er udstyret med Smart Open-systemet, så du kan være sikker på, at åbning af akvariet ikke behøver at sprøjte vand på alle sider. På dette tidspunkt skal vi nævne, at bare fodring af fiskene ikke burde være et problem for dig. Vores kunder sætter pris på, at det karakteristiske design af disse akvarier, med en speciel åbning med en klap, giver mulighed for hurtig og frem for alt virkelig enkel fodring.

Hvis du aldrig har hørt om Fix 2-varmeren (et andet element, der adskiller dette sæt), skal du vide, at dets tilstedeværelse giver dig mulighed for at justere varmeeffekten til de omgivende forhold, fordi den er udstyret med et Smart Heating System. Denne løsning sikrer, at akvariet hverken er for koldt eller for varmt. Vores løsninger er fremstillet i Polen, og vi forsøger også at skabe dem i harmoni med naturen. Det er af denne grund, at coveret i dette sæt er lavet af genbrugsmaterialer, og den beskrevne belysning udmærker sig ved høj energieffektivitet.

Vi er overbeviste om, at LEDDY XL DAY & NIGHT akvariesættet, vi tilbyder, vil glæde dig med dets perfekte håndværk og ekstremt elegante udseende. Hos Aquael beviser vi, at denne type udstyr har en chance for at blive den vigtigste dekoration af interiøret. Husk at hvor et sådant sæt er placeret er op til dig, men intet forhindrer dig i at have mere end et akvarium i dit hus eller din lejlighed. Vi skal også nævne, at disse typer vandreservoirer er en fantastisk dekoration i tilfælde af restauranter eller endda hotelhaller. Hvis du ikke er sikker på, hvilke løsninger fra vores tilbud der er bedst at vælge, så kontakt os venligst. Vi hjælper dig gerne med at finde interessante produkter. Hvis du lige skal starte dit eventyr med akvariehobby, vil vi rådgive dig, hvor du skal starte.

42124283
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.