Mera All Cats Adult kylling 10kg
search
  • Mera All Cats Adult kylling 10kg
  • Mera All Cats Adult kylling 10kg

Mera All Cats Adult kylling 10kg

All Cats Adult Chicken er det artsegnede og lækre tørfoder til voksne katte.

MED ANTI-HAIRBALL-KOMPLEKS: Cellulose og andre plantefibre fremmer fjernelse af sluget hår og forhindrer fordøjelsesbesvær forårsaget af hårbolddannelse.

REDUCERER STOLLUGT: Yucca Schidigera har en antibakteriel effekt og kan hjælpe til naturligt at reducere ubehagelige lugte.

MERA Cats Alle katte Voksen kylling - artsegnet, velsmagende, bæredygtig

Vores topopskrifter uden kerner og med masser af frisk kød giver katte alle de vigtige næringsstoffer til et langt og sundt katteliv! Vi tilsætter heller ikke sukker, kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler gennem hele produktlinjen.

ARTVENLIGT:

Vores topopskrifter uden kerner og med masser af frisk kød giver din kat alle de vigtige næringsstoffer til et langt og sundt katteliv!

LÆKKER:

Ikke kun høj kvalitet, men også velsmagende! Udover lækre råvarer har vi sørget for, at formen og størrelsen på vores kroketter er optimalt tilpasset dit kæledyrs præferencer og behov. Din kat vil elske det!

BÆREDYGTIGT:

Vi bruger kød fra kyllinger fra Dyreværnsinitiativet: De nyder godt af mere opholdsrum og aktivitetsmaterialer og får derfor lov til at udleve deres naturlige adfærd. Og: vi er den første virksomhed i dyrefoderindustrien, der er certificeret af TÜV Rheinland i henhold til ZNU-standarden for bæredygtig forvaltning!

MERA PETFOOD FAMILIEN. FOR KÆRLIGHED TIL DYR OG NATUREN.

Vi elsker dyr. Det var her, det hele startede for over 70 år siden. Med denne kærlighed og ønsket om at fodre hunde og katte bedre. Vi er fortsat forpligtet til dette helhjertet den dag i dag. Hvordan fungerer rigtig godt dyrefoder? Det synes vi: SÆRLIG PASSENDE, LÆKKER, BÆREDYGTIG. For det, vi laver, skal være godt for dyrene, menneskerne og naturen. Vores dyreeksperter har udviklet innovative produkter i tre generationer og vil aldrig stoppe med at forske. MERA opererer bæredygtigt, vi ønsker at have en positiv indvirkning, for miljøet og for de mennesker, der bor med og fra os - for vores hjemegn, Nedre Rhinen. Og for virksomhedens fortsatte eksistens. Vi arbejder på alt dette ud fra overbevisning. Hver dag.

sammensætning

Kyllingeprotein (tørret, inklusive 20 % fra "Initiative Animal Welfare" farme), frisk kyllingekød (14%), kartoffelflager, ærter, fjerkræfedt, kartoffelstivelse, fjerkræproteinhydrolysat, lignocellulose (3,5%), tørret afsukkeret roekød, ølgær (tørret), hørfrø, mineraler, lakseolie, solsikkeolie, cikorieinulin, Yucca schidigera (0,02%).

Analytiske komponenter

Protein 32%, fedtindhold 18%, råfibre 4%, råaske 8,5%, calcium 1,5%, fosfor 1,15%, natrium 0,5%, magnesium 0,1%.

39038445
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.