Mera Vital Weight Control - diætfoder 10 kg. hund
search
  • Mera Vital Weight Control - diætfoder 10 kg. hund

Mera Vital Weight Control - diætfoder 10 kg. hund

vægtkontrol diætfoder – diæt til overvægtige hunde

Lidt fedt og masser af proteiner

Stimulering af fedtforbrænding

Til langvarig mæthed

vægtkontrol diæt mad

Diæt til overvægtige hunde

Mere fælles livsglæde og mindre lidelse takket være vores yderst effektive diætfoder til hunde, der lider af fedme, udviklet sammen med dyrlæger.

mera vægtkontrol diætfoder - det perfekte valg til din syge hund for at give ham et bekymringsfrit liv! Fedme hos hunde kan have alvorlige konsekvenser for din hunds helbred, herunder hjertesygdomme eller smertefulde led. Vores diætfoder tilbyder dig den rigtige løsning til at støtte din hund.

Lavt fedtindhold og højt proteinindhold

Takket være det reducerede fedtindhold hjælper vores diætmad dig med at tabe dig pålideligt ved at nedbryde unødvendige fedtreserver i kroppen. Vi er også afhængige af et øget proteinindhold for at sikre bevarelsen af ​​musklerne.

Stimulerer fedtforbrændingen

vægtkontrol tørfoder til overvægtige hunde er beriget med L-carnitin, der fungerer som receptor for fedtsyrer. Denne unikke egenskab kan hjælpe med at stimulere fedtforbrændingen.

For langvarig mæthed

Vores diætfoder indeholder vigtige fibre, som sikrer, at din hund føler sig mæt i lang tid.

For at bevare ledbrusken

Vores vægtkontrol til hunde indeholder glucosamin og chondroitinsulfat for at fremme din hunds ledsundhed. Med diætmaden hjælper vi ham med at vedligeholde sin ledbrusk.

39700145
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.