Prøvesæt Marine Mix S / Protein Power 2x60 stk.
search
  • Prøvesæt Marine Mix S / Protein Power 2x60 stk.
  • Prøvesæt Marine Mix S / Protein Power 2x60 stk.

Prøvesæt Marine Mix S / Protein Power 2x60 stk.

Et sæt med 120 fiskemadprøver (60 stykker af hver type). Perfekt til promovering i butikken såvel som tilføjelse til online ordrer. Hver 4-grams pakke indeholder en perfekt mængde fiskefoder, der skal bruges som afprøvning. 

Til kødædende og altædende fisk som Amphiprion er AF Marine Mix en foderblanding af overlegen kvalitet. En afbalanceret kost med et højt proteinindhold er den bedste form for ernæring. Sammensætningen af ​​dette produkt er baseret på naturlige komponenter, såsom fisk, helleflynderolie og lecithin. Selv de mest kræsne fiskearter vil ivrigt spise det. AF Marine Mix er en foderblanding opbygget af blødt granulat, som gør det nemt at dosere og hjælper med at holde akvariet rent. Det falder ikke i stykker, når det er i vandet på grund af dets granulerede form. Derfor forårsager det ikke vandforurening eller gør det svært at slippe af med rester.

 

AF Protein Power er en naturlig sammensætning skabt specielt til unge prydfisk. Det er en komplet fødevare fremstillet udelukkende af naturlige komponenter såsom fisk, korn og fiskeolie. Beriget med lecithin for at understøtte nervesystemet og stofskiftet. Det høje indhold af protein og fedt har en positiv indflydelse på den rette udvikling af unge fisk, og astaxanthin fremmer deres farvning. 

49899995
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.