• Ikke på lager
Hybrid Pro Salt 22kg spand
search
  • Hybrid Pro Salt 22kg spand
  • Hybrid Pro Salt 22kg spand
  • Hybrid Pro Salt 22kg spand

Hybrid Pro Salt 22kg spand

Introduktion af Hybrid Pro Salt; vores hidtil mest avancerede revsalt. Efter flere års observation af revtanke trives på enten naturligt havvand (NSW) eller kemisk rent laboratoriefremstillet salt, ønskede vi at skabe en Hybrid Pro Salt-formel designet til at levere fordelene ved både salte til vores sarte revbeboere og moderne akvaristik, der leder efter mere naturlige, probiotikaberigede reefingmetoder.

Efter at have indsamlet en række vandprøver fra naturligt blomstrende rev i Egypten, Kenya, Indonesien og Fiji analyserede vores kemikere og biologer ICP-resultaterne af disse etablerede koralrevshabitater for at skabe et sæt parametre for selv de mest krævende koraller. I modsætning til havet er et akvarium et lukket økosystem, og ikke alle elementer forbruges ligeligt. For at kompensere for absorptionsforskelle øgede vi niveauerne af de mest almindeligt forbrugte mikronæringsstoffer og sporstoffer såsom strontium og jod for større stabilitet. Hvad gør Hybrid Pro Salt unik?

Hybrid Pro Salt inkorporerer kemisk rent, laboratoriefremstillet salt med naturlige havsaltflager fra det reneste vand i Nordatlanten

Proprietær blanding af probiotiske bakterier for at reducere nitrat- og fosfatniveauer, samtidig med at farveintensiteten og vækstpotentialet øges, ofte hæmmet af høje fosfatniveauer.

Har en række mikro- og makrosporelementer og beriget med aminosyrer og vitaminer af højeste kvalitet, der hjælper med immunitet og naturlige metaboliske funktioner.

Denne nye Hybrid Pro Salt-formel skaber betingelser, der næsten er identiske med dem, der findes i naturligt havvand, samtidig med at den har den ekstra fordel af probiotika for at hjælpe med at opretholde mikrobiologisk balance og sikkert sænke nitrat- og fosfatniveauerne.

EAN kode: 5902026733502

HS-kode: 25010099

49833502
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.