Reef Salt+ 22kg spand
search
  • Reef Salt+ 22kg spand
  • Reef Salt+ 22kg spand
  • Reef Salt+ 22kg spand

Reef Salt+ 22kg spand

For akvarister med fuldt fyldte revtanke er Reef Salt+ et ideelt salt for dig. Med forhøjede niveauer af ionisk afbalancerede vigtige makronæringsstoffer som alkalinitet, calcium og magnesium er den designet til at holde trit med selv de mest næringskrævende og hurtigt voksende koralkolonier.

I modsætning til det naturlige revmiljø med rigelige niveauer af mikro- og makronæringsstoffer, er et akvarium et lukket økosystem, hvor værdifulde mikro- og makrosporelementer konstant indtages af koraller med forskellige hastigheder. Kontinuerlig adgang til makronæringsstoffer er et af de vigtigste aspekter af at holde et sundt og stabilt revakvarium. For dem, der ikke doserer mikroelementer individuelt, vil regelmæssige vandskift med Reef Salt + hjælpe med at give disse værdifulde elementer tilbage i vandet i et afbalanceret forhold, så koraller absorberer og hjælper med deres vækst, farve og immunitet.

Hvad gør Reef Salt+ unikt?

Den unikke formel af Reef Salt + blev udviklet efter mange års forskning i væksten af ​​koraller ved forskellige parametre og kolonistørrelser. Som et resultat af vores observationer skabte vi dette produkt til dem med fuldt fyldte tanke, der ønsker at opfylde deres korallers behov. Designet til akvarier fyldt med LPS og eller SPS koraller

Forøgede niveauer af alkalinitet, calcium og magnesium niveauer

Den rige sammensætning af sporstoffer giver dig mulighed for at reducere yderligere dosering for at korrigere for forskelle i vandparametre

Nøglen til succes for marine akvarier er stabile parametre, så brug af Reef Salt+ ved regelmæssige 10% vandskift skaber en optimal betingelse for vækst og udvikling af koraller. Salt af høj kvalitet understøtter ikke kun bedre vækst, det fremmer også konstruktionen af ​​nye skeletter, ionbytning, forbedrer farvning og den naturlige fotosynteseproces.

EAN kode: 5902026733458

HS-kode: 25010099

49833458
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.