• Ikke på lager
Liquid Foods Pack 4x250 ml
search
  • Liquid Foods Pack 4x250 ml

Liquid Foods Pack 4x250 ml

EAN kode: 5902026733311

HS kode: 2309903130

Et komplet sæt flydende fødevarer giver ernæring af højeste kvalitet til fisk og koraller. Bundtet indeholder fire produkter udviklet på baggrund af mange års akvaristisk erfaring. Sættet gør det muligt at sammensætte en optimal og varieret kost til vandlevende organismer.

Flydende Artemia – et glimrende grundlag for kosten. Påvirker positivt farvning og udvikling af vanddyr. Sammensætningen baseret på naturligt zooplankton sikrer fremragende optagelse af næringsstoffer.

Liquid Mysis – ideel fiskefoder, fungerer også perfekt som kosttilskud af LPS-koraller. Den unikke formel er blevet beriget med hvidløgsekstrakt, hvilken gavnlig effekt på marine organismer er velkendt af alle akvarister.

Liquid Vege – en stor variation til kosten af ​​altædende fisk og kvalitetsbasisfoder til planteædende fisk. Sammensætningen baseret på spinat og nori-alger komplementerer kosten perfekt med beta-caroten, vitaminer og mineraler som calcium, magnesium, fosfor, jern, kalium og jod.

AF Phyto Mix – flydende mad designet til bløde og ikke-fotosyntetiske koraller. Dette zooplankton- og planteplanktonbaserede produkt giver korallerne alle de nødvendige næringsstoffer.

Aquaforest flydende fødevarer forårsager ikke overdreven forurening af vandet og spises ivrigt fra første fodring. Klar til brug lige efter åbning – ingen skylning og ingen afrimning.

49833311
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.