Test Pro Pack CA,KH,MG
search
  • Test Pro Pack CA,KH,MG

Test Pro Pack CA,KH,MG

EAN-kode: 5902026733304

HS-kode: 48192000

Multipack af faldtest til at bestemme niveauer af de mest afgørende parametre såsom Ca, KH og Mg.

 Aquaforest TestPro Ca er designet til hurtigt at måle calciumindholdet i marine akvarier, ferskvandsakvarier, damme eller vandreservoirer. For at sikre, at havakvariet fungerer korrekt, bør calciumniveauer holdes i området 380-460 mg/l (ppm). Sættet indeholder nok reagenser til at udføre 55-65 bestemmelser af calciumniveauer.

 

Aquaforest TestPro KH er designet til hurtigt at måle karbonathårdheden i de marine akvarier. For at sikre, at havakvariet fungerer korrekt, bør alkaliniteten variere mellem 6,5-8,0 dKH for Ultra Low Nutrient Systems (ULNS). Højere værdier er tilladt for akvarier med højere næringsstoffer. Sættet indeholder nok reagenser til at udføre 78-100 bestemmelser af karbonathårdhed.

 

Aquaforest TestPro Magnesium er designet til hurtigt at måle koncentrationen af ​​magnesium (Mg) i havvand. Magnesium spiller en vigtig rolle i mange biologiske processer, fx deltager i opbygningen af ​​hårde korallers calciumcarbonatskelet. På grund af dets unikke kemiske egenskaber har det betydelig indflydelse på havvandsbufferkapaciteten og forhindrer også overdreven udfældning af calciumcarbonat på akvarieudstyr. Et tilstrækkeligt niveau af magnesium er afgørende for at opretholde en korrekt calcium- og alkalibalance i revakvarier. Mg-niveauer bør analyseres regelmæssigt sammen med andre kritiske vandparametre som Calcium og Alkalinitet. Koncentrationen af ​​magnesium i naturligt havvand er mellem 1260-1460 mg/l (ppm). Testsættet indeholder tilstrækkelige reagenser til at udføre ca. 55-60 separate tests inden for det interval.

49833304
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.