Varmekabel 25W 5mtr.
search
  • Varmekabel 25W 5mtr.

Varmekabel 25W 5mtr.

Optimal varmekilde til terrariumopvarmning.

Nem montering fra ydersiden af ​​terrariet.

Ideel til varmestativsystemer.

Velegnet til krybdyr, padder og andre dyrearter.

Høj kvalitet, holdbar og sikker konstruktion (IPX7).

SIKKERHEDSINSTRUKTIONER:

VIGTIGT: For at reducere risikoen for brand, elektrisk stød eller personskade, skal du læse og gemme disse instruktioner før brug.

Klip eller ændre IKKE varmekablet på nogen måde eller form.

Udsæt IKKE stikket for vand. Nedsænk IKKE kablet i vand. Ikke til brug med akvarier eller akvatiske levesteder.

Lad IKKE kablet krydse andre kabeltråde. Lad IKKE kabelledninger være tættere på hinanden end 3 cm.

Tilslut IKKE dette produkt med kablerne viklet sammen, da ekstrem overophedning og mulig brand kan opstå.

Betjen IKKE enheden med en beskadiget ledning, stik eller anden komponent. Hvis kablet viser tegn på beskadigelse, skal du straks stoppe brugen.

Dette produkt må IKKE ændres eller modificeres. Kontakt en kvalificeret elektriker, hvis du er i tvivl om den elektriske forbindelse eller komponenter.

Indkapsl IKKE kablet eller grav ned i terrariumsubstrat.

Kun til brug med glasterrarier. MÅ IKKE bruges sammen med terrarier lavet af plastik, træ eller andet materiale.

Kun til indendørs brug.

Holde utilgængeligt for børn.

Den elektriske ledning kan ikke udskiftes. Hvis ledningen er beskadiget, bør apparatet ikke bruges mere.

Dette apparat er ikke beregnet til brug af personer (herunder børn) med nedsatte fysiske, sensoriske eller mentale evner eller mangel på erfaring og viden, medmindre de er blevet overvåget eller instruktioner vedrørende brugen af ​​apparatet af en person, der er ansvarlig for deres sikkerhed.

REPTI PLANET VARMEKABEL INSTRUKTIONER:

Fjern varmekablet fra pakken, og inspicér for eventuelle skader på kablet eller stikket. Hvis der bemærkes nogen skade, returneres produktet til købsstedet. Dette produkt må kun bruges uden for terrariet.

BEMÆRK: Lad IKKE kablet krydse sig selv, da overophedning kan forekomme. Overhold altid den mindste sikkerhedsafstand på 3 cm mellem løkker eller kabellinjer for at undgå overophedning og mulig brand!

Brug et termometer til at overvåge temperaturen inde i terrariet. Sørg for, at temperaturen er inden for det passende interval for din art. Et digitalt infrarødt termometer er et godt værktøj til at måle temperaturer forskellige steder i terrariet.

Vi foreslår at bruge varmekablet med en passende termostat.

Varmekablet er perfekt til brug under et enkelt glasterrarium eller på den udvendige bagvæg af glasterrarier.

Fastgør varmekablet til terrariet med små stykker elektrisk tape som vist, og sørg for at holde en sikkerhedsafstand på mindst 3 cm mellem varmekablerne.

BEMÆRK: Hvis kabeltrådene er tættere på end 3 cm, kan der opstå overophedning! Undgå skarpe knæk med en radius på mindre end 1,3 cm.

Den elektriske tilslutning skal altid være uden for terrariet. Sæt kablet i en stikkontakt.

Tjek det elektriske tape regelmæssigt for at bekræfte, at kablet stadig er forsvarligt tapet til terrariets glas. Tjek under hver rengøringscyklus eller mindst en gang om måneden og påfør ny tape, hvis det er nødvendigt.

Sæt IKKE terrariet direkte på en varm overflade. Ideel til brug med REPTI PLANET terrarier (alle terrarier har ben i kanterne, der giver tilstrækkelig plads mellem kablet og bordpladen). Dette tillader overskydende varme at undslippe og forhindrer skader på varmekablet, terrariet, dyr, boligmøbler osv. .

79523164
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.