Leddy Slim Duo 10W Sunny Plant&Night Black
search
  • Leddy Slim Duo 10W Sunny Plant&Night Black
  • Leddy Slim Duo 10W Sunny Plant&Night Black

Leddy Slim Duo 10W Sunny Plant&Night Black

Effekt: 10W

Akvariets bredde: fra 25 til 50 cm

Lumens: 860

Farvetemperatur: 6500/8000

Mål (BxDxH): 24,5 x 6 x 2,5 cm

Lampen indeholder to rækker dioder med en samlet effekt på 10 W (2×5 W) eller 16 W (2×8 W). Halvdelen af ​​dem er SUNNY LED'er, der udsender lys svarende til sollys (farvetemperatur 7000 K), og den anden halvdel er PLANTE LED'er designet specifikt til planters behov (farvetemperatur 9000 K). Lampen gengiver perfekt farverne i tankens indre og understøtter den hurtige, uforstyrrede vækst af planter. Den er ideel til små planteakvarier og rejetanke. Dens flade, futuristiske form og moderigtige sorte farve gør den til et perfekt match til moderne akvarietanke og ser godt ud i ethvert interiør. Derudover er den universel - den kan også installeres på tanke af ikke-standardstørrelser.

 LEDDY SLIM DUO SUNNY PLANT&NIGHT  LED-lampen fungerer i tre driftstilstande: DAG (SOLNY 100 % strøm + PLANT 100 % strøm), DAGBREAK (SOLLIG 50 % strøm + PLANT 50 % strøm + NAT 100 % strøm) og NAT (NAT 100 % strøm)). DAY er det grundlæggende og stærkeste lys, til at oplyse akvariet i løbet af dagen. DAYBREAK fungerer godt som den første tilstand efter natten og ved fodring af fisk - især i tilfælde af frygtsom kast. NAT er et blåt skær, der tillader unik observation af akvariet efter mørkets frembrud, inklusive nataktive fisk og dyr. DAG & NAT-belysning vil smukt vise arrangementet i akvariet både om dagen og om natten, og vil også gøre interiøret mere hyggeligt.Driftstilstanden DAG/DAG/NAT kan ændres efter at modulet er slukket og tændt med kontakten på højst 5 sekunder. Skift direkte til DAG-tilstand sker efter at modulet er slukket i mere end 5 sekunder og tændt igen. Det er bedst at automatisere denne proces ved at bruge den moderne SOCKET DUO akvariecontroller.

Åbne akvarier og deres belysning

Et åbent akvarium er en god mulighed for folk, der leder efter moderne og designerløsninger inden for akvariehobbyen. Det foretrækkes især af entusiaster af stilarter som hollandske, japanske eller biotopakvarier. Takket være dets naturlige udseende kan et åbent akvarium blive et attraktivt element i indretningen og tiltrække gæsternes opmærksomhed. Det giver også bedre luftfugtighed i rummet, hvilket især er gavnligt for mennesker, der lider af luftvejssygdomme.

Åbne akvarier er tanke uden belysningsdæksel. I deres tilfælde bruges belysning monteret på bjælker eller hængende lamper. Lamper til montering på sidekanterne eller på tankens bagvæg bruges også ofte. Sidstnævnte er dedikeret til tanke med en mindre kapacitet, typen "nano".

Hvorfor oplyser vi akvariet?

Der er normalt to årsager. Først og fremmest skal tanken se pæn ud, altså naturligt . Lyset skal få fisk og planter til at få smukke farver, der passer til en given art, og det hele vil være en utvivlsom udsmykning af rummet. Det andet mål er lige så vigtigt - langt de fleste akvarister ønsker at have sunde, velvoksende planter i akvariet . Og planter har brug for lys for at vokse i 10-12 timer om dagen, hvilket er "drivkraften" i fotosyntesen - en naturlig proces, som resulterer i, at de omdanner uorganiske forbindelser til organiske stoffer, der er nødvendige for livet. Korrekt udvalgt lys er således også for at garantere, at akvariet vil se pænt ud og planterne vokser godt i det.

Hvor meget lys i akvariet?

Hvor meget lys kræver et akvarium? Det afhænger af, hvilke arter af planter vi har tænkt os at dyrke i den. Med hensyn til lyskrav kan de opdeles i tre grupper:

Gruppe I - skyggetolerante arter, fx "pelia", mosser, vinget microzorium, spiral lomvi, nogle arter (fx aponogetonoleaf-arter, Wendts arter, Backetts arter, malaysiske arter), anubier.

Gruppe II - medium lys-elskende arter, fx japansk blyksa, spydfisk.

Gruppe III - bestemt fotofile arter, fx kabomber, "glossostigma", hemiantus.

Normalt bruges konverteringen af ​​lysstyrke til literen af ​​akvariet. Konventionelt antages det, at det i tilfælde af LED-lamper til dyrkning af skyggetolerante planter er nødvendigt at min. 0,15-0,2 W for hver liter vand. Mellemkrævende planter har brug for 0,25-0,4 W/l, og de bestemt lyselskende endda 0,5-0,7 W/l.

"Dagen" i akvariet kan stort set være hvilken som helst del af dagen. Hvis tanken er placeret langt fra vinduerne og kun oplyses med kunstigt lys, kan tidspunkterne for at tænde og slukke for belysningen være stort set alle. Det er bedst blot at tilpasse dem til vores præferencer og timer, når vi normalt er til stede i lejligheden (f.eks. "daggry" kl. 15.00 og "skumring" kl. 13.00). Så kan vi nyde skønheden i vores eget "stykke af undervandsverdenen" på stærkt oplyste steder.

42124219
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.