Leddy Slim Duo 16W Sunny Plant&Night - Hvid
search
  • Leddy Slim Duo 16W Sunny Plant&Night - Hvid
  • Leddy Slim Duo 16W Sunny Plant&Night - Hvid

Leddy Slim Duo 16W Sunny Plant&Night - Hvid

Indeks

124220

Farve

hvid

Strøm

16 W

Lysstrøm

1100 lm

Farvetemperatur

8000 K

  D&N -tilstand

Ja

Længde af akvariet

40-67 cm

Længde på selve lysstrålen: 42 cm.

LEDDY SLIM DUO – til små akvarier og mere!

Åbne akvarier, det vil sige uden traditionel dækning, bliver nu mere og mere populære. Ikke underligt - sådan et akvarium har ikke kun et meget attraktivt udseende, men forbedrer også mikroklimaet i det rum, hvor den er placeret. Ved at fugte luften letter det vejrtrækningen og har en gavnlig effekt på bronkierne, hvilket især er mærkbart hos allergikere og personer, der lider af forskellige luftvejssygdomme. Sådanne akvarier kræver dog passende belysning, der kombinerer æstetiske og funktionelle værdier.

LEDDY SLIM DUO 16W SUNNY PLANT&NIGHT LED-lampen er designet til at oplyse åbne ferskvandsakvarier med en længde på 40 til 67 cm. Den indeholder to rækker af dioder med en samlet effekt på 16 W (2x8 W). Halvdelen af ​​dem er SUNNY dioder, der udsender lys svarende til sollys (farvetemperatur 7000 K), og den anden halvdel er PLANTE-dioder designet specielt til planters behov (farvetemperatur 9000 K). Lampen gengiver perfekt farverne i akvariets indre og understøtter den hurtige, uforstyrrede vækst af planter. Den er perfekt til små plante- og rejeakvarier. Dens flade, futuristiske form og moderigtige hvide farve gør, at den passer perfekt til moderne akvarier og ser godt ud i ethvert interiør. Desuden er den universel - den kan også installeres på akvarier som ikke er standard størrelser. Den kan også hænges op over akvariet i loftet eller i en speciel ramme ved hjælp af tilbehørssættet. LEDDY SLIM HANGER 42123411 .

LEDDY SLIM DUO 16W SUNNY PLANT&NIGHT LED-lampen fungerer i tre driftstilstande: DAG (SOLRIGT 100 % strøm + PLANT 100 % strøm), DAYBREAK (SOLNY 50 % strøm + PLANT 50 % strøm + NAT 100 % strøm) og NAT (NAT 100) % strøm). DAY er det grundlæggende og stærkeste lys til oplysning af akvariet i løbet af dagen. DAYBREAK fungerer godt som den første tilstand efter nat og ved fodring af fisk - især hvis du har en skæv bestand. NAT er et blåt skær, der giver mulighed for en unik observation af akvariet efter mørkets frembrud, inklusive nataktive fisk og dyr. DAG & NAT belysning vil smukt fremhæve arrangementet i akvariet både om dagen og om natten, og det vil også gøre interiøret mere hyggeligt. Driftstilstanden DAG/DAG/NAT ændres, efter at modulet er slukket og tændt med kontakten inden for ikke længere end 5 sekunder. Skift direkte til DAG-tilstand sker efter at modulet er slukket i mere end 5 sekunder og tændt igen. Det er bedst at automatisere denne proces ved hjælp af en moderne SOCKET DUO akvariecontroller.

42124220

Specifikke referencer

ean13
5905546330640
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.