Leddy Slim 36W Sunny D&N Sort
search
  • Leddy Slim 36W Sunny D&N Sort
  • Leddy Slim 36W Sunny D&N Sort
  • Leddy Slim 36W Sunny D&N Sort
  • Leddy Slim 36W Sunny D&N Sort
  • Leddy Slim 36W Sunny D&N Sort
  • Leddy Slim 36W Sunny D&N Sort

Leddy Slim 36W Sunny D&N Sort

Aquael Leddy Slim Sunny Day&Night 36 W er en LED-lampe designet til ferskvandstanke, der simulerer morgen-, dag- og natlys. Energibesparende belysning. Dedikeret til et akvarium med en længde på 100-120 cm. Fremstillet af materialer af høj kvalitet. Hvid lampe .

LED-lampe med en effekt på 36 W, hvid

Tre lystilstande: Dag, Daggry og Nat - simulering af den cirkadiske belysningsrytme

Fremhæver perfekt de naturlige farver af planter og fisk

Passer til tanke 100-120 cm lange

Nem montering - funktionelle glidebeslag

Høj kvalitet

Energibesparende LED'er med lang levetid

Flad, moderne form

Ved design af lampen fokuserede Aquael-gruppen af ​​ingeniører ikke kun på at opnå perfekt belysning til et ferskvandsakvarium. Hun tog sig også af dets funktionalitet og design. Aquael Leddy Slim Sunny Day&Night-lampen, der oplyser en åben tank, får dig til at træde tilbage fra det klassiske cover eller krone. Den slanke form og det moderne look gør det ikke kun til en uundværlig teknisk del af akvariet, men også til et stilfuldt dekorativt element. Det er umuligt at komme forbi den oplyste Aquael Leddy Slim Sunny Day&Night tank ligegyldigt, den tiltrækker sig opmærksomhed fra enhver seer.


Aquael Leddy Slim Sunny Day&Night er en moderne belysning baseret på LED-teknologi. Lampen har en effekt på kun 36 W, men giver en meget kraftig lysstrøm på op til 3.250 lm. LED'er i to farver: hvid og blå giver dig mulighed for at simulere en fuld daglig cyklus.


Dagtilstand er det stærkeste lys til at oplyse akvariet i løbet af dagen. Den fulde effekt af hvide dioder udsender lys meget lig dagslys, med en farvetemperatur på 7.000 K. Det giver fremragende betingelser for plantevækst og en stor refleksion af fiskefarver. Dette er den grundlæggende tilstand for Leddy Slim Sunny D&N-modulet.


daggryer et specialprogram, der simulerer morgen- og aftenlys. I denne tilstand lyser begge sæt LED'er - blå og hvide - men deres effekt er reduceret med 50%. Meget nyttig til at genskabe det bløde lys, der vækker liv i akvariet og forbereder dets indbyggere til søvn. Det beskytter frygtsomme fisk mod stød forårsaget af den pludselige aktivering af belysningen. Letter akklimatiseringen af ​​nye fisk i tanken.


I nattilstand lyser kun de blå LED'er, hvilket simulerer et blødt måneskin. Dette giver dig mulighed for at observere natlige dyr, der bor i tanken, såsom havkat, rejer og snegle.


Længdejustering


Valg af størrelse på lampen til tanken er af afgørende betydning for dens overordnede modtagelse. Takket være de justerbare skydebeslag kan du nemt montere lampen på akvarier med en bredde på 100 til 120 cm. Så det kan belyse ikke-standard længde tanke. De udvidelige beslag er meget nemme at installere.


LED'erne er beskyttet af et gennemsigtigt plastikdæksel , som i høj grad letter vedligeholdelsen.


Aquael er en producent af akvarieudstyr, der fokuserer på økologiske løsninger. Derfor reducerer den i efterfølgende generationer af dets enheder konsekvent elforbruget og forbedrer lyseffektiviteten. Leddy Slim Sunny er erstattet af Leddy Slim Sunny Day&Night, som er kendetegnet ved en anderledes lysstrøm i forhold til strømforbruget. Yderligere belysningstilstande er også blevet tilføjet her.


Sættet indeholder:


Aquael Leddy Slim Sunny Day&Night 36 W i hvid

Beslag til montering på forruden

Brugermanual

Original emballage 

42124214
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.