Moonlight LED
search
  • Moonlight LED
  • Moonlight LED
  • Moonlight LED
  • Moonlight LED

Moonlight LED

Natbelysning til akvariet i form af en lille, kugleformet lampe udstyret med fire blå lysdioder med en samlet effekt på kun 1,0 W. Den kan installeres i og uden for vandet. Designet til ferskvands- og marinetanke.

Moonlight LED-lampen kan sikkert nedsænkes i vand, hvilket sikres af IPX8-tæthedsklassen. 5 V-teknologien, som enheden er fremstillet i, garanterer fuld sikkerhed for både dyrene i tanken og deres ejer.

Det efterligner naturligt måneskin

Det stærke blå lys, der udsendes af MOONLIGHT LED, oplyser indersiden af ​​tanken og imiterer perfekt naturligt måneskin. Giver fremragende forhold ved fodring af fisk. Det er også bevist, at brugen af ​​denne type belysning kan stimulere gengivelsen af ​​den såkaldte "problematiske" fiskearter, der er tilbageholdende med at gyde i akvariet.

Perfekt til tanke med koraller

Moonlight LED-lampen er også ideel til små marinetanke med koraller som aktinisk belysning. Det forstærker korallernes fluorescenseffekt og får dem til at se mere attraktive ud.

Dobbelt monteringssystem

Moonlight LED-lampen har et dobbelt ophængssystem - en meget stærk sugekop og en matchende magnetisk bøjle. Dette gør det lettere at installere både på tankglasset og på dækslet eller andre elementer i akvarieudstyret. MOONLIGHT LED kan med succes bruges til formål, der ikke er relateret til akvarier, fx til at oplyse små rum.

42109561
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.