LEDDY SLIM LINK 36 W WHITE 2.0
search
  • LEDDY SLIM LINK 36 W WHITE 2.0
  • LEDDY SLIM LINK 36 W WHITE 2.0
  • LEDDY SLIM LINK 36 W WHITE 2.0
  • LEDDY SLIM LINK 36 W WHITE 2.0

LEDDY SLIM LINK 36 W WHITE 2.0

Fjernstyret, universel LED-lampe designet til at oplyse åbne ferskvands- og havakvarier med en længde på 100 til 127 cm. Monteret på kanterne af tankens sideruder er de et elegant alternativ til det klassiske akvariebetræk

Indeks = 124222

Akvariebredde [CM] = 100 - 120

Effekt [W] = 1-36

Lumens = 2750

Farvetemperatur [K] = 1-7000

LEDDY SLIM LINK 36W giver dig mulighed for at opnå en unik dekorativ effekt i alle typer åbne akvarier. Den gratis Aquael Aqu@rium-applikation giver dig mulighed for at styre lampens funktion og parametre fra hvor som helst i verden (via en WI-FI-router). Ved hjælp af applikationen kan du nemt justere lysfarvespektret til behovene hos indbyggerne i dit akvarium. Du kan justere farvetemperaturen fra 1.000 til 30.000 K og styre lampens effekt fra 1 til 36 W. LEDDY SLIM LINK giver dig mulighed for at skabe effekten af ​​daggry og skumring - takket være dæmpnings- og lysstyrkefunktionerne - programmering af tidsindstillede driftstilstande og endda skabe en unik stormeffekt med sekvenser af blink, der imiterer lyn . Applikationen giver mulighed for at justere lampens effekt afhængigt af behovene i en given tank.

LEDDY SLIM LINK har en flad, futuristisk form, der passer perfekt til moderne akvarietanke og ser godt ud i ethvert interiør. Desuden er den universel - udvidelige håndtag gør det muligt at installere det også på tanke af ikke-standardstørrelser. Den kan også hænges op over akvariet til loftet eller en speciel ramme ved hjælp af LEDDY SLIM HANGER tilbehørssættet.

LEDDY SLIM LINK fås i  en moderigtig hvid farve .

Åbne akvarier og deres belysning

Et åbent akvarium er en fantastisk mulighed for folk, der leder efter moderne og designerløsninger i akvarier . Det foretrækkes især af entusiaster af stilarter som hollandske, japanske eller biotopakvarier. Takket være dets naturlige udseende kan et åbent akvarium blive et attraktivt element i indretningen og tiltrække gæsternes opmærksomhed. Det sikrer også bedre luftfugtighed i rummet, hvilket især er gavnligt for mennesker, der lider af luftvejssygdomme.

Åbne akvarier er tanke uden belysningsdæksel . I deres tilfælde bruges belysning monteret på bjælker eller hængende lamper. Lamper til montering på sidekanterne eller på tankens bagvæg bruges også ofte. Sidstnævnte er dedikeret til "nano" tanke med mindre kapacitet.

Hvorfor oplyser vi akvariet?

Der er normalt to årsager. Først og fremmest skal tanken se pæn ud, altså naturlig . Lyset skal få fisk og planter til at få smukke farver, der passer til en given art, og det hele bliver en ubestridt udsmykning af rummet. Det andet mål er lige så vigtigt – langt de fleste akvarister vil gerne have sunde, velvoksende planter i deres akvarium. Og planter har brug for lys for at vokse i 10-12 timer om dagen, hvilket er "drivkraften" til fotosyntese - en naturlig proces, som resulterer i, at de omdanner uorganiske forbindelser til organiske stoffer, der er nødvendige for deres liv. Derfor vil korrekt udvalgt lys også garantere, at akvariet vil se pænt ud og planterne vokser godt i det.

LED-dioderne installeret i LEDDY TUBE SUNNY-modulet udsender lys med en farvetemperatur på 7000 K. Dette giver gode forhold for akvarieplanter og garanterer en tro gengivelse af farverne på alle akvariebeboere.

Hvor meget lys i akvariet?

Hvor meget lys kræver et akvarium? Det afhænger af, hvilke arter af planter vi har tænkt os at dyrke der. Med hensyn til lyskrav kan de opdeles i tre grupper:

Gruppe I - skyggetolerante arter, f.eks. "pelia", mosser, vinget mikrosorium, skruemos, nogle planter (f.eks. Aponogetonofolia, Wendts mos, Backetts mos, malaysisk mos), anubias.

Gruppe II - arter, der er moderat lyselskende, f.eks. kugleformet tang, vandurt, tryllestave, tigerlotus, ludwigia, bredbladet vandurt, treblomstret vandurt, frøurt, bredbladet pil, argentinsk. vandgræs, kæmpe kviksølv, jordgræs, limnofiler, småbladet bacopa, thailandsk silkeabe, ponikło, japansk blyksa, spydørter.

Gruppe III - arter, der er bestemt fotofile, f.eks. cabombas, "glossostigma", hemianthus.

Normalt konverteres lysstyrken til akvariets liter. Det er konventionelt antaget, at det ved LED-lamper til dyrkning af skyggetolerante planter er nødvendigt med mindst 0,15-0,2 W for hver liter vand. Mellemkrævende planter har brug for 0,25-0,4 W/l, og dem der er meget fotofile endda 0,5-0,7 W/l.

En "dag" i et akvarium kan falde på stort set alle dele af dagen. Hvis tanken er placeret langt fra vinduer og kun er oplyst af kunstigt lys, kan tidspunkterne, hvor belysningen kan tændes og slukkes, være stort set alle. Det er bedst blot at tilpasse dem til vores præferencer og de timer, hvor vi normalt er til stede i lejligheden (f.eks. "daggry" kl. 15.00 og "skumring" kl. 01.00). Vi kan så nyde skønheden i den rigeligt oplyste, eget "stykke af undervandsverdenen", så meget vi vil.

42124222
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.