Leddy Tube 4,8 W Plant D/N
search
  • Leddy Tube 4,8 W Plant D/N
  • Leddy Tube 4,8 W Plant D/N
  • Leddy Tube 4,8 W Plant D/N

Leddy Tube 4,8 W Plant D/N

Passer til LEDDY 60, ECONOLINE, DECOLIGHT og nye HEXA

Lysmodul Leddy Tube Plant 4,8W 124228 Aquael

LEDDY TUBE - universelle akvariebelysningsmoduler.  De kombinerer de højeste brugsværdier med nem montering og universel brug.

Den lave egenvægt af LEDDY TUBE gør det nemt at installere i lamper og akvariedæksler.  Den europæiske IPX8-tæthedsstandard sikrer fuld sikkerhed ved brug af LEDDY TUBE-modulet under akvarieforhold, herunder endda nedsænkning under vand.

LEDDY TUBE-moduler fås i to versioner: SUNNY og PLANT. SUNNY-versionen udsender hvidt lys med en farvetemperatur på cirka 6500 K (svarende til dagslys). Det giver en god gengivelse af planters og fisks naturlige farver, hvilket muliggør behagelig observation af tanken. PLANT-versionen er designet til planter. Den udsender lys med en farvetemperatur på 8000 K. I sit spektrum er de blå og røde bånd (se graf), der er ansvarlige for fotosyntesens kvalitet og effektivitet, blevet styrket. Takket være dette sikrer det hurtig vækst af selv krævende arter af akvarieplanter.

De nye moduler vil blive meget brugt i forskellige akvariesæt og lamper af mærkerne AQUAEL og AQUASZUT.  De er installeret i DECOLIGHT-lamper, AQUA4KIDS 40 og AQUA4START 60 akvariesæt og dæksler, og BETTA og BOWLSET akvariesæt. Snart vil akvarister være i stand til at værdsætte deres fordele, såsom: høj lyseffektivitet (sammenlignelig med lineære lysstofrør), energieffektivitet (de bruger op til 65 % mindre energi end traditionelle lysstofrør), nem installation samt holdbarhed og lang levetid (op til 50.000 timers drift uden behov for udskiftning).

Teknisk data:

Model: Anlæg

Effekt: 4,8W

Lumenmængde: 340lm

42124228
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.