12kg Calibra Dog VERVE GF ADULT M/L Laks & Sild
search
  • 12kg Calibra Dog VERVE GF ADULT M/L Laks & Sild

12kg Calibra Dog VERVE GF ADULT M/L Laks & Sild

Et komplet kornfrit tørfoder med frisk kød til voksne mellemstore og store hunderacer med en vægt på 10-90 kg. Maden indeholder 30 % frisk laksekød og et højt indhold af sildeprotein af høj kvalitet. Dette foder opfylder de højeste krav til en naturlig kost til hunde i overensstemmelse med deres fysiologiske behov og er en garanti for dens sunde ernæring.

Frisk kød er en meget nærende kilde til protein – det smager ikke kun lækkert, men det er også velegnet til følsom fordøjelse. Den kornfri opskrift er let fordøjelig, indeholder protein af høj kvalitet (75 % animalsk kilde), samt en tilstrækkelig mængde kulhydrater og fibre. Det er omhyggeligt kaloriemæssigt afbalanceret.

De funktionelle tilsætningsstoffer i vores Triple Active Formula er en fremragende naturlig kilde til mange vitaminer, nyttige mineraler til at understøtte fordøjelsen og andre gavnlige stoffer, såsom dem med antiinflammatoriske og kondrobeskyttende virkninger.

Ananas - en rig kilde til mineraler, vitaminer og antioxidanter, indeholder enzymet bromelain. Det tilhører gruppen af ​​proteolytiske enzymer - det understøtter fordøjelsen og har anti-inflammatoriske virkninger.

Kelp (Ascophyllum nodosum) - en fremragende kilde til mineraler og bioaktive stoffer (især antioxidanter). Det hjælper med at reducere dannelsen af ​​tandplak og tandsten, reducerer lugt fra mundhulen. Ved længere tids brug er det med til at forstyrre og reducere eksisterende tandsten, som nemmere kan fjernes med en børste.

Grønmusling - en naturlig kilde til glycosaminoglycaner (GAG'er, som omfatter chondroitin og glucosamin) og omega-3 fedtsyrer (hovedsageligt EPA og DHA). Det har en chondrobeskyttende og anti-inflammatorisk virkning

Derudover indeholder hver af Dog Verve-opskrifterne præbiotika (MOS, FOS, β-glucaner), der understøtter korrekt fordøjelse og immunitet.

Pakke: 2 kg, 12 kg

69630120
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.