Calibra Dog VERVE GF ADULT Sm. Chicken&Duck 100g
search
  • Calibra Dog VERVE GF ADULT Sm. Chicken&Duck 100g

Calibra Dog VERVE GF ADULT Sm. Chicken&Duck 100g

Frisk kød er en yderst nærende proteinkilde til hunde - det smager lækkert og er velegnet selv til følsom fordøjelse. Den kornfrie opskrift er let fordøjelig. Den indeholder proteinkilder af høj kvalitet, der er 75% af animalsk oprindelse, samt en tilstrækkelig mængde kulhydrater og fibre, hvilket sikrer en omhyggelig kaloriebalance.

De funktionelle tilsætningsstoffer i vores Triple Active Formula giver en kilde til vitaminer, mineraler, fibre, antioxidanter og andre gavnlige stoffer af høj kvalitet for at understøtte fordøjelsen, stofskiftet og den generelle immunitet.

Ananas - en rig kilde til mineraler, vitaminer og antioxidanter, indeholder enzymet bromelain. Det tilhører gruppen af ​​proteolytiske enzymer - det understøtter fordøjelsen og har antiinflammatoriske virkninger.

Cikorie rod - en kilde til inulin (opløselig fiber med præbiotisk funktion), understøtter fordøjelsesprocesser.

Hyben - en kilde til vitaminer (C, E, A, carotenoider), flavonoider, polyfenoler og triterpener. Det har stærke antioxidante effekter og hjælper med at understøtte immunitet.

Derudover indeholder hver af Dog Verve-opskrifterne præbiotika (MOS, FOS, β-glucaner), der understøtter korrekt fordøjelse og immunitet.

Pakke: 1,2 kg, 6 kg

69623001
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.