Cabinet rejeakvarie 30 Ltr.hvid
search
  • Cabinet rejeakvarie 30 Ltr.hvid

Cabinet rejeakvarie 30 Ltr.hvid

To farveversioner, elegante og moderne, testet for holdbarhed

Dimensioner [cm] (bredde x dybde x højde) = 29x29x90 cm.

Et skab/kabinet til dit rejeakvarium.

Fås i to farver: hvid og sort. Det er kendetegnet ved en elegant og minimalistisk finish, der med succes kan bruges i ethvert interiør. Møblet fylder ikke meget, så du kan nemt placere det i soveværelset, stuen, køkkenet eller kontoret. Et akvarium designet med sans for de mindste detaljer vil uden tvivl blive vist korrekt. Skabet vil også give plads til opbevaring af alt tilbehør beregnet til akvariepleje. Du kan skjule eksterne filtre eller mad i den. Uanset om rummet er indrettet i minimalistisk, industriel eller moderne stil, vil de tilbudte møbler passe perfekt til det.

ET SKAB TIL ET REJEAKVARIUM - EN ENKEL MÅDE AT ARRANGERE ET INTERESSANT INTERIØR PÅ

Det er værd at starte dit eventyr med akvaristik ved at købe passende tilbehør. For det første, hvis du vil opdrætte rejer, behøver akvariet ikke at være stort. Dette er bestemt gode nyheder for ejere af små lejligheder. Et akvarium med en interessant baggrund, farverigt substrat og rig vegetation vil være en original udsmykning af rummet. Det vil også bringe en masse glæde til voksne og endda små husstandsmedlemmer. Vælg en tank og alt tilbehør, og glem ikke kabinettet til rejetanken. Modellen fås i to farver, der nemt passer til indretningen af ​​dit hus eller din lejlighed.

Et andet aspekt, du skal være opmærksom på, er skabets udstyr. Der bør være et sted til opbevaring af alt tilbehør, der er nødvendigt for pleje og tekniske procedurer. Rejesættet har to praktiske hylder, der kan rumme selv store eksterne filtre eller CO2-cylindre. Der skal være huller i skabets bagvæg for at give mulighed for fri føring af slanger og forbindelser. På denne måde er grimme forbindelser usynlige for øjet, og det hele ser sammenhængende og harmonisk ud. Nogle modeller har ikke en bagvæg, hvilket er meget praktisk til flere forbindelser.

Rejesæt-skabet har dimensioner på 29 gange 29 centimeter. Den er velegnet til et akvarium, hvis bredde er 29 centimeter. Højden på skabet er 90 centimeter, hvilket er lige nok til at muliggøre bekvem vedligeholdelse af akvariets indre. Du kan nemt pudse ruderne og plante nye planter uden at skulle bruge en stol. Før du beslutter dig for at placere et akvarium, skal du sætte skabet i plan. 

En anden vigtig ting, når du vælger et skab til et rejeakvarium, er dets holdbarhed. Den præsenterede model er lavet af trælignende plade, dækket med en speciel finer med øget modstandsdygtighed over for fugt. Du kan rengøre akvariet uden bekymringer, og skabet forbliver som nyt i mange år. Dens vedligeholdelse indebærer regelmæssig rengøring af overfladen for støv og ophobet snavs. Dette giver ikke for mange problemer og gør rejeopdræt lettere. Rejesæt-kabinettet har været udsat for kontrollerede belastninger, meget højere end dem, man støder på i virkeligheden, så når du vælger det, kan du være sikker på, at dets styrke overstiger den højest mulige vægt af akvariet. der er matchet til den, med flere dusin procent.

Ønsker du yderligere at forstærke dit skab, kan du bruge en top med øget tykkelse eller en bagvæg, der forbedrer stabiliteten. Derudover er det også værd at bruge metalvinkler i skabets indre hjørner. I tilfælde af et lille akvarium, hvis bredde er 29 centimeter, er sådanne procedurer ikke nødvendige. Denne model af rejetankskab vil opfylde dine forventninger både praktisk og visuelt. Skabets lille størrelse betyder, at du med succes kan placere det i ethvert rum uden at forstyrre den nuværende indretning.

42122039
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.