Cabinet Glossy Cube 50x50x90 SORT
search
  • Cabinet Glossy Cube 50x50x90 SORT
  • Cabinet Glossy Cube 50x50x90 SORT

Cabinet Glossy Cube 50x50x90 SORT

✅ Æstetisk lavet skab dedikeret til Glossy Cube akvariet

✅ Skabsmål: 50 x 50 x 90 cm

✅ Holdbar og vandtæt

✅ Afsluttet med højglanslaminat

✅ Det minimalistiske skab afleder ikke opmærksomheden fra selve akvariet

✅ Sort skab

✅ Produkt af høj kvalitet

✅ Gennemtænkt design gør det nemt at installere kabler og ledninger

Fineren , der bruges i produktionen af ​​GLOSSY skabe , er mere modstandsdygtig over for vand end den, der bruges i produktionen af ​​andre møbler. Skabene fås i to universelle farver, takket være hvilke de vil matche forskellige arrangementer af dit interiør. Vedligeholdelsen af ​​skabet er enkel og består i regelmæssig aftørring af skabet for støv og andre urenheder. Før du placerer akvariet på det, skal skabet være nivelleret for at sikre sikker brug af akvariet.

Et væsentligt element i hvert akvariesæt er et skab, som vi nemt kan placere akvariet på. GLOSSY serien af ​​skabe kombinerer æstetik og funktionalitet. Blankt komplementerer perfekt moderne interiører, de har et modernistisk udseende. Minimalistisk design og elegant glans.

Skabet er lavet af højstyrke træbaseret møbelplade. Hver model udsættes for belastninger, der er meget højere end den antagne vægt af akvariet, som vi vil lægge på det.

Dørene til skabene åbnes ved hjælp af tip-on-mekanismen, efter forsigtigt at trykke på hele fronten, åbnes døren lidt. Denne løsning giver dig mulighed for at opnå en ensartet møbelfront uden ekstra greb. Interiøret er rummeligt og giver dig mulighed for at opsætte alt det nødvendige tilbehør, såsom eksterne filtre eller CO2-doseringssæt. Der er plads nok på bagsiden af ​​skabet til at føre slanger og kabler ud.

42114848
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.