Terrarium 45x45x90cm
search
  • Terrarium 45x45x90cm

Terrarium 45x45x90cm

Repti Planet Terrarium er udpeget som en terrariumtank til forskellige dyrearter, svarende til deres størrelse af den givne type terrarium.

Den er velegnet til krybdyr, padder, slanger, hvirvelløse dyr, små pattedyr og andre dyrearter.

For tilstrækkelig ventilation er den øverste del af terrariet udstyret med et metalnet, der forhindrer at dyr og foder insekter undslipper. Når du åbner toppen af ​​terrariet, skal du sørge for, at der ikke er nogen risiko for, at et dyr kan flygte fra terrariet. Når du lukker, skal du sørge for, at dyrene, planterne eller andre dekorationer ikke bliver fanget. Lågkonstruktionen forhindrer, at terrariet åbner sig spontant, og for at lukke terrariet skal du sørge for, at låget er ordentligt lukket (låselåsen klikker automatisk, når topdækslet er helt lukket).

Terrarier er udstyret med øvre og nedre plastrammer, som muliggør stabling af terrarier og placering af varmeplader direkte på det udvendige underglas.

Terrariet kan også bruges som paludarium med vandområde. Det er også muligt at bruge terrariet som akvarietank.

Til fodring og håndtering er det muligt at fjerne hele toppen af ​​terrariet.

Installation af et terrarium

Pakken indeholder instruktioner til at bygge et terrarium. Inden installationen skal du læse instruktionerne omhyggeligt og kontrollere, at emballagen er komplet og ubeskadiget. Følg monteringsproceduren.

Placering af terrariet

Tænk dig grundigt om, før du vælger placeringen til et terrarium, for efter installationen af ​​alle dekorative elementer bør terrariet ikke flyttes. Vælg et sted, hvor temperaturen er stabil mellem 20 ° C og 25 ° C. Ideelt sted med naturligt lys, men ikke direkte ved vinduet eller på steder, hvor terrariet kunne overophedes. Undgå også steder, hvor der er kemikalier eller andre dampe, og hvor der opstår cigaretrøg. Efter at have valgt et passende sted, kan du begynde at installere planterne og andre dekorationer.

Installation af belysning

Vælg kun belysningsprodukter, der anbefales til terrarier, ideelt set Repti Planet-produkter. Lysets kraft skal være kompatibel med kæledyret og tankstørrelsen. For høj temperatur kan resultere i dyredød og produktnedbrydning.

79560317
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.