ONTARIO Adult Large Beef & Rice 2,25kg
search
  • ONTARIO Adult Large Beef & Rice 2,25kg
  • ONTARIO Adult Large Beef & Rice 2,25kg
  • ONTARIO Adult Large Beef & Rice 2,25kg
  • ONTARIO Adult Large Beef & Rice 2,25kg
  • ONTARIO Adult Large Beef & Rice 2,25kg

ONTARIO Adult Large Beef & Rice 2,25kg

Komplet super-premium foder til voksne hunde af store racer (2-8 år) fra garanterede råvarekilder.

Foder til voksne hunde skal opfylde alle ernæringsmæssige og ernæringsmæssige krav for en sund funktion af hele organismen. Derfor har Ontario-mærket i samarbejde med dyrlæger og ernæringsspecialister udviklet en unik og usædvanlig velsmagende formel, der giver en afbalanceret sammensætning og det rigtige forhold mellem alle næringsstoffer . Kvalitetsfoder er en af ​​de vigtigste forudsætninger for et sundt og langt liv for din hund.  En opskrift baseret på en høj andel af proteiner fra oksekød og kalkun, der understøtter hundens vitalitet, kondition og korrekte fordøjelse og ris som kulhydratkilde. Lavt indhold af korn, ingen hvede eller majs. Det eneste korn er ris. Kondrobeskyttende midler og fiskeolie for at sikre et sundt bevægeapparat og led. Afbalanceret sammensætning til sund funktion af hele organismen. Foderet indeholder en speciel blanding af urter og krydderier, især timian, fennikel og yucca, for at understøtte en ordentlig fordøjelse.

Den specielle formel er baseret på, at kød kommer først, og fungerer dermed som en højkvalitetskilde til animalske proteiner, som er uundværlige og uerstattelige for hunde. Takket være dem udvikler det lokomotoriske system sig korrekt - det vil sige udvikling og dannelse af muskler, konstruktion af væv, genoprettelse og regenerering af organismen. Proteinkilden er oksekød, specifikt fra racen Angus Aberdeen, som har en høj næringsværdi og er fuld af aminosyrer, rig som kilde til umættede fedtstoffer samt mineraler og sporstoffer. En anden kilde til protein er kalkunkød, som er meget fordøjeligt, diæt og meget fedtfattigt. Proteinkilder beregnet til konsum med garanti for deres oprindelse anvendes i foderet . Kilden til kulhydrater i foderet er ris , som er meget let fordøjeligt og væsentligt hjælper i behandlingen af ​​fordøjelsesproblemer. Den er også velegnet til følsomme hunde med kornallergi. Foderet indeholder ikke hvede, majs, soja eller andre typer korn . Vi kalder det LAVKORN - med et lavt indhold af korn, hvor det eneste korn er ris . Foderet indeholder en bred vifte af vitaminer og mineraler, der understøtter sund vækst og udvikling. F.eks. Vitamin A for et sundt syn , Vitamin D3 vigtigt for at opbygge knogler og for immunsystemets korrekte funktion , Vitamin E som antioxidant og støtte til hjerte og blodkar , Vitamin B12 for en korrekt funktion af stofskiftet og mange andre. Sidst, men ikke mindst, er det, der gør maden unik, den særlige blanding af urter og krydderier. Op til 70 % af immuniteten dannes i fordøjelseskanalen, som er essentiel i kampen mod sygdomme (det neutraliserer patologiske fænomener, kræft, hudproblemer osv.) og derfor tilsatte vi urter og krydderier som yucca, fennikel, anis, rosmarin, timian til foderet, nelliker og kanel , som har en gavnlig effekt og styrker immunforsvaret, plejer sunde tænder og tandkød, understøtter en sund fordøjelse, reducerer luft i maven og mange andre gavnlige effekter. De er multispektrale og hver urt hjælper på mange måder i kroppen.

Ingredienser: tørret oksekød (28%), ris (27%), ærter, kyllingefedt, tørret kalkun (5%), tørrede æbler, ølgær, fiskeolie, tørrede gulerødder, glucosaminsulfat (310 mg/kg), chondroitinsulfat (190 mg/kg), mannanoligosaccharider (180 mg/kg), fructooligosaccharider (120 mg/kg), tangblanding, fennikel, timian, kanel, anis, nelliker, rosmarin og yucca (120 mg/kg).

Analytiske komponenter: råprotein 26%, råolier og fedtstoffer 14%, fugtighed 10%, råaske 5,2%, råfibre 2,5%, calcium 1,4%, fosfor 1,1%, natrium 0,5%, magnesium 0,07%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer i 1 kg: vitamin A (E672) 20000 IE, vitamin D3 (E671) 1800 IE, vitamin E (alpha-tocopherol) (3a700) 500mg, vitamin B1 1,2mg, vitamin B2 4,5mg, vitamin B31 (31a. mg, vitamin B12 0,05mg, zink (E6) 100mg, jern (E1) 88mg, mangan (E5) 42mg, jod (E2) 0,8mg, kobber (E4) 18mg, selen (3b8.10) 0, 25 mg. Indeholder antioxidanter godkendt af EU.

Metaboliserbar energi: 3.750 kcal/kg. Omega 3: 0,30 %, Omega 6: 1,64%

21410755
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.