Vandfald  21x20,5x20cm
search
  • Vandfald  21x20,5x20cm
  • Vandfald  21x20,5x20cm

Vandfald 21x20,5x20cm

Ideel til krybdyr og padder

Øger luftfugtigheden i terrariet

Rislende vand understøtter krybdyrs naturlige adfærd

Pumpe medfølger

Nem at bruge og vedligeholde

ADVARSEL

For at beskytte mod skader skal grundlæggende forholdsregler overholdes ved håndtering af pumpen, herunder følgende.

Læs og følg alle sikkerhedsinstruktioner og alle vigtige bemærkninger på apparatet før første brug. Undladelse af at gøre det kan resultere i beskadigelse af enheden.

FARE – For at undgå muligt elektrisk stød skal der udvises særlig forsigtighed, da der bruges vand med dette udstyr. Motoren i denne pumpe kan ikke serviceres af den endelige bruger. Forsøg ikke selv at reparere, returner ikke apparatet til et autoriseret serviceværksted eller kasser produktet. BEMÆRK: pumpehjulet og pumpehjulsbrønden skal rengøres som en del af den regelmæssige vedligeholdelse.

Dette apparat er ikke beregnet til brug af personer (inklusive børn) med nedsatte fysiske sensoriske eller mentale evner eller mangel på erfaring eller viden, medmindre de har fået opsyn eller instruktioner vedrørende brugen af ​​apparatet af en person, der er ansvarlig for deres sikkerhed. Børn skal være under opsyn for at sikre, at de ikke leger med apparatet.

Tag altid stikket ud af stikkontakten, når det ikke er i brug, før du sætter dele på eller af og selvfølgelig før rengøring. Træk aldrig i ledningen for at trække stikket ud af stikkontakten. Tag stikket i hånden og træk forsigtigt for at frakoble.

Tag stikket ud af dette og ethvert andet nedsænket apparat, før du lægger hænderne i vandet.

Pumpen skal nedsænkes i vand (maksimal vandtemperatur 35°C/95°F). Pumpen må ikke køre tør.

Brug ikke dette apparat til andet end dets tilsigtede brug. Brug af tilbehør, der ikke er anbefalet eller solgt af apparatets producent, kan resultere i en farlig situation.

Installer eller opbevar ikke apparatet, hvor det vil blive udsat for vejret eller temperaturer under frysepunktet.

Udsæt ikke apparatet for direkte sollys, og placer det ikke ved lave temperaturer i længere tid.

79552802
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.