• Ikke på lager
Ontario Herb line pouches - Killing kylling med lever, søde kartofler, ris og rosmarin 80 g (18)
search
  • Ontario Herb line pouches - Killing kylling med lever, søde kartofler, ris og rosmarin 80 g (18)

Ontario Herb line pouches - Killing kylling med lever, søde kartofler, ris og rosmarin 80 g (18)

Antal i cll: 18

Supplerende mad til killinger fra 1 måned - lækre stykker kyllingekød med lever og søde kartofler i en smagfuld sauce. Specielt smagt til med rosmarin.

Ideel som snack mellem måltiderne eller som topping til tørfoder.

Lækre stykker kylling med lever og søde kartofler i en smagfuld sauce, der understøtter det daglige væskeindtag.
Specielt smagt til med rosmarin for at støtte fordøjelsen og er kendt som en kraftig antioxidant og for sine anti-inflammatoriske egenskaber.
Højt indhold af kylling som en fremragende proteinkilde, beriget med tranebær som SUPER FOOD ingredienser rig på antioxidanter og vitamin A, B5, C, E.
Fremstillet af nøje udvalgte ingredienser uden farvestoffer, konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Klart definerede råvarer og sammensætning op til 100%. Du ved præcis, hvad du giver din kat.
Sammensætning

Kylling 42 %, vand 41,1 %, kyllingelever 5 %, kyllingeskind 5 %, søde kartofler 2 %, tranebær 1,2 %, ris 1 %, rismel 1 %, kartoffelstivelse 0,8 %, hønsefond 0,5 %, guargummi 0,3 %, rosmarin 0,1 %.

Analytiske komponenter

Råprotein 9,5%, råfedt 1%, råfibre 0,5%, råaske 2%, fugtighed 86%.

Fodringsvejledning

Den daglige dosis afhænger af din kats aktivitet, alder og race. Du kan finde den anbefalede daglige mængde i fodringstabellen (se Fodertabellen).

Foder som supplement til den normale ration. Opbevares på et tørt og køligt sted. Efter åbning skal den opbevares i køleskabet og bruges inden for 3 dage. Produktet er ikke beregnet til konsum. Sørg for adgang til frisk drikkevand.

Anvendelse efter dato/batchnummer/producent: angivet på emballagen.

21303531
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.