Repti Planet Substrate molding yellow 4kg
search
  • Repti Planet Substrate molding yellow 4kg
  • Repti Planet Substrate molding yellow 4kg

Repti Planet Substrate molding yellow 4kg

En naturlig blanding af sand og ler, uden tilsatte farvestoffer og kemikalier.

Muligheden for kreativ modellering og skabe et ægte landskab. Efter tørring er det modellerede landskab solidt og flyder ikke. Stimulerer naturlig adfærd. Indeholder mineraler, der understøtter fysiologiske processer. Fremragende varmeledningsevne. Helt naturligt terrarie bundlag.

REPTI PLANET Natural Habitat CREATIVE efterligner virkelige forhold i steppe-, halvørken- og ørkenområderne på vores planet. Baseret på viden fra Repti Planets ekspeditioner og ekspeditioner for krybdyr og padder rundt om i verden, blev vi inspireret af det virkelige miljø og skabte en unik blanding af sand og ler, som giver os mulighed for at modellere det naturlige habitat, hvor krybdyr og padder virkelig lever.

Takket være RP Natural Habitat CREATIVE bundlag kan du fuldt ud udvikle din kreativitet.

Efter tilsætning af vand (forhold 4:1) kan du modellere huler, gemmesteder, klipper, hvilesteder og alt andet, du kan komme i tanke om. Du kan supplere det formbare underlag med sten, rødder og andre naturlige materialer. Efter tørring er det modellerede landskab solidt, det flyder ikke. For at skabe et realistisk miljø anbefaler vi en kombination med andre RP-underlag. 

Pakkestørrelse: 4 kg

Farve: gul

79535043
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.