Repti Planet Substrate sand red 4,5kg
search
  • Repti Planet Substrate sand red 4,5kg
  • Repti Planet Substrate sand red 4,5kg

Repti Planet Substrate sand red 4,5kg

En naturlig blanding af sand, uden tilsatte farvestoffer og kemikalier.

Stimulerer naturlig adfærd. Fremragende varmeledningsevne. Helt naturligt terrarie bundlag. REPTI PLANET Natural Habitat SAND efterligner virkelige forhold i ørkenområderne på vores planet. Baseret på viden fra Repti Planet´s ekspeditioner og ekspeditioner for krybdyr og padder rundt om i verden, blev vi inspireret af det virkelige miljø og skabte en unik blanding af sand, der efterligner det levested, hvor krybdyr og padder virkelig lever.

Det er dog nødvendigt at indse, at kun et lille antal krybdyr findes på det sandede bundlag. Og det er til disse arter, at SAND-serien er designet. For arter af krybdyr, der ikke udelukkende lever i et sandet miljø, er brugen af ​​Repti Planet Natural Habitat - EARTH substrater ideel.

Natural Habitat SAND-bundlag stimulerer naturlig adfærd under gravning (jagt, ly for rovdyr eller temperaturregulering) eller ved æglægning. På grund af dets fremragende varmeledende egenskaber, naturlige oprindelse uden tilsatte farvestoffer og støtte af naturlige instinkter (begravelse, æglægning), er Natural Habitat SAND naturlige substrat ideelt til at opdrætte mange typer krybdyr i vores terrarier.

Pakkestørrelse: 4,5 kg

Farve: rødt

79535017
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.