CABINET OPTISET 130 BLACK
search
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK
  • CABINET OPTISET 130 BLACK

CABINET OPTISET 130 BLACK

Professionelle akvarieskabe dedikeret til transparente Opti Set sæt nu i en ny dimension. Fremstillet af materialer af høj kvalitet garanterer de langvarig holdbarhed og modstandsdygtighed over for skader og fugt. 

Indeks = 132644

Akvariekapacitet [L] = 130

Skabet, som du placerer tanken på og fylder den med vand, skal tåle en stor belastning. Desuden skal vægten af ​​akvariet med vand fordeles jævnt for at forhindre, at den ene side bliver mere belastet end resten. Skabet skal være helt plant for at undgå ujævn belastning. Det er praktiske elementer. Hvad med æstetiske værdier? Kan et skab konstrueret på denne måde også være smukt? Tre farver af Opti Set-skabe opfylder begge behov. Skabet er ikke kun solidt lavet, men kan også blive en dekoration til ethvert rum.

Minimalistiske fronter

Opti Set 130 akvarieskab kombinerer funktionalitet med en omhyggelig finish. Akvarieskabets plandøre tilføjer elegance og skaber indtryk af en ensartet form. For at nå dette mål er skabsfronterne blottet for klassiske greb. Dette understreger den minimalistiske karakter og lader møblerne passe ind i ethvert interiør.

Samtidig er åbning meget praktisk - tryk bare på dørbladet, så åbnes det til den passende bredde.

Sikker brug

Skabets solide konstruktion, lavet af 18 mm tyk lamineret spånplade, sikrer fuld brugssikkerhed. Takket være de justerbare ben kan du nivellere det præcist og bekvemt, hvilket især er vigtigt, når gulvet er ujævnt.

Den utvivlsomme fordel ved skabet er dets højde, som er 80 cm. Denne højde giver dig mulighed for både komfortabelt at nyde udsigten til undervandsverdenen, f.eks. mens du sidder i sofaen, og komfortabelt se dens indre, f.eks. Skabet vil holde et akvarium fyldt med vand, fordi det kan holde op til 200 kg!

Rummeligt interiør

Det indre kammer er opdelt i to dele. Den ene er fuldstændig blottet for en bagvæg, som giver mulighed for passage af kabler fra et spandfilter eller CO 2 -installation . Denne del er bred nok til at rumme de fleste eksterne filtre, der er tilgængelige på markedet, inklusive vores Ultamax- eller Ultra-seriefiltre . Du kan også placere filteret på den anden side og føre kablerne og rørene gennem det runde hul, der er boret på bagvæggen.

Men det er ikke alt. Du har også en hylde, der kan hænges i en af ​​tre forskellige højder. Tilpas skabets indretning til dine egne krav!

Ny dimension, ny farve

Opti Set sæt med matchende skabe har været i vores tilbud i årevis og er stadig meget populære. Ikke uden grund - disse akvariesæt er lavet af perfekt gennemsigtigt opti-glas , som sikrer perfekt farvegengivelse og unik eksponering af arrangementet.

Så vi besluttede at foreslå en ny størrelse af Opti 130 kabinettet, 60 cm bredt. Sammen med Opti Set 130 akvariesættet i form af en terning (sælges separat), vil det skabe en unik sammensætning.

Skabene i den nye grå nuance fås i fire størrelser, perfekt matchet til Opti Set-serien. Du kan vælge mellem modeller

Opti Sæt 125, 80 cm bred

Opti sæt 130, 60 cm bred (nyt!)

Opti Sæt 200, 100 cm bred

Opti Sæt 250, 120 cm bred

Størrelse monteret. Hvad med farve? Pasformen er også perfekt her. Vi tilbyder skabe i 3 klassiske farver:

hvid

sort

grå (ny!)

Bemærk: Opti Set akvariesæt sælges separat og udgør ikke et sæt med Opti Set kabinetter.

42132644
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.