Cabinet Glossy 150 150x50x70 hvidt
search
  • Cabinet Glossy 150 150x50x70 hvidt
  • Cabinet Glossy 150 150x50x70 hvidt
  • Cabinet Glossy 150 150x50x70 hvidt
  • Cabinet Glossy 150 150x50x70 hvidt

Cabinet Glossy 150 150x50x70 hvidt

Et elegant premium sæt, udstyret med moderne, energibesparende LED-belysning. Sættet inkluderer et akvarium lavet ved hjælp af den innovative "Laminated Safety Tank" teknologi, som gør det ekstremt sikkert i tilfælde af utilsigtet brud. Et ideelt forslag til akvarieentusiaster, der værdsætter moderne stil, funktionalitet og innovative løsninger.

AQUAEL akvariesæt er i mange år  blevet tilpasset de strenge europæiske standarder med hensyn til glastykkelse og udførelsesstandarder

AQUAELs forsknings- og udviklingsafdeling har sat barren endnu højere. Sådan blev den nye GLOSSY WHITE skabt, lavet ved hjælp af

den innovative " Laminated Safety Tank " teknologi. Sikker end nogensinde før og energieffektiv. To glaspaneler blev brugt, forbundet med lamineringsteknologi - ultratynd og gennemsigtig specialfolie. Denne løsning betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om den øjeblikkelige aflukning af tanken i tilfælde af et utilsigtet brud på akvariet. Du har tid til roligt at evakuere indbyggerne i dit akvarium. Da de nye GLOSSY WHITE akvarier er lavet af tre lag, hvilket resulterer i langsommere varmetab. Takket være dette tænder varmelegemet sjældnere, og derfor er dine elregninger lavere.

Et elegant og funktionelt akvarium

Akvariet har et integreret dæksel med Aquael Leddy Tube Sunny Day&Night 2.0 belysning. Lysmodulerne er monteret på en speciel holder. Hvis der kræves adgang til det indre af akvariet, løftes låget og håndtaget og placeres lodret på bagvæggen. Akvariedækslet er desuden udstyret med en praktisk klap, der giver dig mulighed for at fodre fiskene hver dag uden at skulle åbne den helt.

42114318
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.