Wintherhot Pro 150
search
  • Wintherhot Pro 150
  • Wintherhot Pro 150
  • Wintherhot Pro 150

Wintherhot Pro 150

Energibesparende - bruger op til 80 % mindre energi end andre enheder af denne type, sikrer tilstrækkelig iltning af vandet, forhindrer overkøling og fuldstændig frysning af damme og fiskedamme.

Damkapacitet [L] = UDEN GRÆNSER

Effekt [W] = 154

Kapacitet [L/H] = 400

Dimensioner [cm] (bredde x dybde x højde) = 25x20x40

Nøjagtighed (grad C) = 1

Længde på netledning [M] = 10

Overophedningsbeskyttelse 

Splintfri

En flydende damvarmer er en måde at ilte vandet ordentligt på når som helst på året. Den varme, der genereres af enheden, forhindrer vandet i at fryse fuldstændigt og skabe en indlandsis på overfladen. Den energibesparende WINTERHOT PRO damvarmer anbefales til damme med forskellig kapacitet og er beregnet til udendørs vandtanke med fisk. Den kan bruges, når den omgivende temperatur falder til under 0 grader Celsius, endda ned til minus 30 grader Celsius.

ENERGIBESPARENDE FLOWVARMERE TIL DAMME OG DAMME

Om vinteren, når temperaturerne er lave, dannes der en isplade på vandoverfladen. Fisk, der lever i damme og damme, mister adgang til luft. Mange avlere planter bevidst vegetation for at beskytte bankerne. Blandt de tilgængelige vandplantearter finder du cattail og rør. Selve tanken skal også være dyb nok. Minimumsstørrelsen er cirka 120 centimeter. Hvis du ikke fanger fisk fra din dam om vinteren, er WINTERHOT PRO flydende damvarmer en af ​​de bedste og effektive måder at sikre deres komfort og sikker overvintring i vandet. Det er også værd at lufte vandet i tanken ordentligt, hvilket vil blive lettet af enheder, der er tilgængelige i vores Aquael-butik.

I forskellige områder af vores land kan is forblive på vandoverfladen i mange dage. Fisk, der overvintrer i en dam eller dam, skal holdes i ro og have sikker adgang til ilt. Godt iltet vand giver også passende parametre for livet for dyr og vegetation. Blandt de praktiserede metoder til at tilføre luft kan vi nævne skabelsen af ​​huller i isen, altså de såkaldte ishuller. At fylde dem med en Styrofoam-plade og bore et hul i den giver mulighed for tilstrækkelig ventilation og skaber en såkaldt luftpude under isen. Denne metode er dog ikke kun meget tidskrævende, men heller ikke altid fuldt ud effektiv. Det kræver også regelmæssig overvågning af vejrforhold, temperatur og den aktuelle tilstand af isdækket.

Metoder til at beskytte damme og damme omfatter også strukturer, der understøtter et foliedæksel over tankene. Desværre kan der i dette tilfælde opstå skader under skiftende klimatiske forhold, såsom vind, regn eller sne, der tynger folien, og også under ekstremt hård frost virker beskyttelsen muligvis ikke. Aquaels brede udvalg af innovative tekniske løsninger omfatter enheder, der effektivt opvarmer vand, lufter det til det passende niveau og giver fisk komfortable og sikre overvintringsforhold i en dam eller dam.

Det polske mærke Aquael har udarbejdet en funktionel løsning, det vil sige en energibesparende damvarmer, der holder på varmen og forhindrer hele tankens overflade i at fryse. Ved at generere høj temperatur skaber enheden naturlige huller omkring sig selv, hvorigennem ilt kommer ind. Det flydende varmelegeme til damme, have- og fiskedamme har et slidstærkt hus lavet af højkvalitetsaluminium, og termokontakten, der er installeret i den, beskytter den mod overophedning eller tør drift. WINTERHOT PRO flowvarmeren foreslået af Aquael er udstyret med en lille cirkulationspumpe, som forårsager konstant bevægelse af vand rundt om varmelegemet, bruger kun 4 W i timen. Varmeren er fremstillet i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder og er nem at bruge og vedligeholde. Enheden er også fuldstændig sikker for fisk, der lever i vandet og vegetation i det. Den tilgængelige 154 W model anbefales til tanke med forskellig kapacitet og har en kapacitet på 400 liter i timen. Den vandtætte og holdbare varmelegeme er udstyret med et 10 meter strømkabel. Fremstillet af materialer med et IPX8-beskyttelsesniveau, som beskytter mod oversvømmelse, er det også modstandsdygtigt over for mekaniske skader og brud.

Aquael WINTERHOT PRO varmeovne er energibesparende enheder, der forbruger op til 80 % mindre strøm end andre modeller af denne type, der er tilgængelige på markedet. Denne moderne og praktiske måde at afrime is på damme eller damme forbedrer fiskens livskvalitet markant. Det garanterer dog ejerne en effektiv og billig løsning til vintersæsonen. Apparaterne fungerer godt på dage med meget lave temperaturer, som under polske klimaforhold endda når op på minus 30 grader celsius. Enhedens drift kan styres takket være dioderne placeret på dens overflade, synlige selv på lang afstand. De lyser grønt, når varmelegemet er tilsluttet netværket, og rødt, når det er i drift og opvarmer vand.

42110531
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.