OXYBOOSTAPR-150 PLUS
search
  • OXYBOOSTAPR-150 PLUS
  • OXYBOOSTAPR-150 PLUS

OXYBOOSTAPR-150 PLUS

OXYBOOST PLUS er en serie af klassiske akvarie luftpumper. De er kendetegnet ved støjsvag drift opnået takket være et omhyggeligt design og et forseglet hus. Specialdesignede gummifødder overfører ikke vibrationer. Model 150 og 300 har også kapacitetsregulering.

Indeks = 113119

Akvariekapacitet [L] = < 100 - 150

Effekt [W] = 2.2

Kapacitet [L/H] = 150

Løfter [CM] = 60

Dimensioner [cm] (bredde x dybde x højde) = 10,8x6,6

Slangens diameter [mm] = 4/6

Korrekt iltning af akvariet har en grundlæggende og afgørende indflydelse på funktionen af ​​planter og fisk inde i det. Disse små enheder er væsentligt udstyr, blandt andet for opdrættere, der beslutter at bruge et stort antal fisk i deres tank med et minimum antal planter. De stille luftpumper, der er tilgængelige i vores butik, blev fremstillet af os af råvarer af højeste kvalitet på en af ​​de mest moderne produktionslinjer på markedet. Disse enheder er designet til kontinuerlig og lang drift under høj luftfugtighed, derfor er de fuldstændig sikre, samt holdbare og fejlfrie. Vi opfordrer dig til at gøre dig bekendt med Oxyboost Plus luftpumper.

Hvorfor er det værd at investere i en god og støjsvag Oxyboost Plus akvarielufter fra Aquael?

Lufteren har en grundlæggende opgave - at pumpe luft ind i akvarievandet i en mængde, der passer til dets volumen. Denne opgave udføres af en pumpe med forlænget driftstid, som tager luft udefra akvariet og sprøjter den ind gennem et rør med et optimalt tværsnit i vandet i tanken. Der er normalt en hakker for enden af ​​røret for at reducere store luftbobler. Takket være dette er de i stand til at nå alle afkroge. Luftpumpen fungerer fantastisk på alt akvarievand. Det giver let og ensartet bevægelse og forbedrer dens kvalitet og har samtidig en positiv indvirkning på fiskens funktion og vitale aktiviteter.

Lavklasse akvarie luftpumper er blandt andet kendetegnet ved en høj risiko for svigt, hvilket kan have meget dårlige konsekvenser for fisk, herunder forringelse af deres helbred. Som regel opfylder alle luftpumper fra ukendte producenter ikke forsikringerne på deres emballage. Faktisk kan de være svagere end den deklarerede effekt, hvilket betyder, at de ikke vil være i stand til at lufte akvariet på en optimal måde. Vores lydløse Oxyboost Plus luftpumper falder bestemt ikke ind i denne kategori, deres parametre er altid i overensstemmelse med erklæringerne. Derudover er de udstyret med overophedningsbeskyttelse, som garanterer lang brug uden risiko for skader.

Oxyboost Plus akvarie luftpumper, der tilbydes i vores butik, anses for at være de bedste i deres prisklasse, og det er der mange meget vigtige grunde til. Den første er det store antal varianter. Oxyboost Plus-luftpumperne fås i fire versioner, der adskiller sig i effektivitet og anvendelse. Den mindste AP 100 Plus-model pumper 100 liter på en time, APR 150 Plus-modellen - op til 150 liter, og AP 200 Plus-varianten - op til 200 liter. Den mest effektive model er APR 300 Plus varianten, som kan bruges i store tanke, da den pumper op til 300 liter luft på en time.

Men individuelle modeller adskiller sig ikke kun i ydeevne. Varianterne beskrevet af parameter 100 og 150 er udstyret med ét luftudtag, mens 200 og 300 versionerne har to stykker, som muliggør hurtigere iltning af store mængder akvarievand. Det er også vigtigt, at APR-modellerne er udstyret med jævn kapacitetsregulering ved hjælp af en praktisk knap.

Som en virksomhed, der taler positivt om at leve i harmoni med naturen, fokuserede vi også på at skabe højtydende enheder, der forbruger et minimum af energi under drift. Af denne grund er alle lydløse luftpumper af vores mærke energibesparende og bruger mindre end 2,2-2,5 W elektricitet i timen under drift, hvilket gør dem til en af ​​de mindst strømforbrugende modeller på markedet. Takket være dette har deres brug i praksis ikke en mærkbar stigning i elregningen.

42113119
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.