AF Freshwater Starter Pack
search
  • AF Freshwater Starter Pack

AF Freshwater Starter Pack

Starter Pack er et komplet sæt produkter, der letter begyndelsen på et ferskvandsakvarieeventyr.

Sammen med erfarne akvarister har vi analyseret de udfordringer, man kan støde på i starten af ​​akvariehold og i dets første måneders eksistens. Gennem dette samarbejde har vi sammensat produkter på en sådan måde, at de omfatter alt, hvad en akvarist har brug for lige i starten af ​​denne fascinerende rejse. Dette produktpakke er en færdiglavet løsning, der garanterer:

Acceleration af akvariets modning

Fjernelse af skadelige organiske forbindelser

Vandkonditionering

Vedligeholdelse af fiskesundheden

Tilvejebringelse af nødvendige mikro- og makroelementer

Acceleration af plantevækst

Reduktion af nitratniveauer

Med dette sæt kan enhver akvarist være sikker på, at deres akvarium bliver passet godt på fra dag ét.

Pakken indeholder følgende produkter:

AF Life Essence - et førsteklasses produkt spækket med nitrificerende bakterier, der øger akvariets modning. Anbefales til nyetablerede akvarier, den er også ideel til vandskift og genopfyldning af bakteriefloraen.

AF Water Conditioner - en vandrenser, der forbereder postevand til øjeblikkelig brug i akvariet. AF Water Conditioner reducerer klor og neutraliserer tungmetaller. Det styrker fiskens immunsystem og fremmer regenereringen af ​​deres hud.

AF Micro - en højkoncentreret basisgødning fyldt med mikroelementer, der er nødvendige for en sund plantevækst. Den unikke formel giver intens farve og booster væksten af ​​akvarieplanter.

AF Macro - et sæt makroelementer, der er afgørende for sund plantevækst. Den unikke formel sikrer hurtig planteudvikling og deres livlige farve.

AF Purifying Resin - en specialiseret ionbytterharpiks designet til akvarier, der kæmper med høje nitratniveauer. Nitrat fjernes effektivt uden at påvirke mineralkoncentrationerne.

AF Carbon - dampaktiveret kul, fjerner effektivt uønskede kemikalier og forbedrer vandets klarhed. Anbefales under modningen af ​​akvariet og som fjernelse af medicinrester efter en fiskebehandling.

AF Carbon Boost - et yderst effektivt supplement, der indeholder let assimileret kulstof, designet til at hjælpe med udviklingen af ​​planter. Regelmæssig brug holder tanken i topform og slipper af med algerne.

49834738

Specifikke referencer

ean13
5902026733076
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.