Large Carnivores Soft 1000 ml
search
  • Large Carnivores Soft 1000 ml
  • Large Carnivores Soft 1000 ml

Large Carnivores Soft 1000 ml

Fuldfoder til alle typer store KØDSPISENDE tropiske fisk i form af BLØDE PELLETS. Takket være dens bløde, kødlignende konsistens accepteres dette fuldfoder let. Den indeholder mere end 41 % letfordøjelige proteiner fra sildekød, rejer og mykoprotein. Fibrene i disse pellets hjælper maden med at bevæge sig gennem fordøjelseskanalen. Takket være dens høje fordøjelighed er den med til at opretholde vandkvaliteten i akvariet. Det hjælper fiskens sunde vækst og smukke farve.

Store tropiske fiskearter har høje krav til foder. I naturen jager disse fisk hovedsageligt andre, mindre fiskearter og inkluderer nogle gange en vegetabilsk komponent i deres kost, der som en vigtig kilde til fiber sikrer bedre passage af føde gennem fordøjelsessystemet. De bløde flydende pellets af STORE TROPISKE KØDSPISERE er beriget med denne fiber og bidrager dermed til akvariefiskenes sunde fordøjelse.

STORE TROPISKE KØDSPISERE fuldfoder overholder fuldt ud disse krav. Størrelsen af ​​disse bløde flydende pellets er tilpasset dimensionerne af rovfiske.

Den høje andel (41%) af letfordøjelige proteiner opnået fra sild og mykoprotein er det mest naturlige, der kan tilbydes rovdyr i tropiske arter. MYKOPROTEIN er et protein, der produceres af encellede mikroorganismer under fermentering. Det er også en rig kilde til essentielle aminosyrer, som er en nødvendig komponent for kroppens metaboliske processer. Dette protein indeholder en høj mængde nukleotider, som sammen med det tilsatte hvidløg styrker immuniteten betydeligt.

STORE TROPISKE KØDSPISERE , med deres bløde konsistens, ligner byttekødet og nedbrydes i fordøjelseskanalen, allerede inden de når maven. De bliver således accepteret og efterfølgende fordøjet af fisk meget bedre end andre hårde granulat, der almindeligvis er tilgængelige på markedet. Næringsstoffer optages således meget mere effektivt under fordøjelsen end med andre fodertyper.

Fodring af kød og levende foder indebærer store risici for parasitære og mikrobielle sygdomme. Derudover kan foder fra naturen være forurenet med pesticider, og det kan have fatale konsekvenser for fiskene. Med STORE TROPISKE KØDSPISERE er disse risikofaktorer fuldstændig elimineret, og du behøver derfor ikke bekymre dig om disse komplikationer, når du fodrer vores foder.

STORE TROPISKE KØDSPISERE Bløde pellets kvælder IKKE i fordøjelseskanalen hos fisk sammenlignet med tørre granulat, der almindeligvis er tilgængelige på markedet, fordi de går i stykker umiddelbart efter synkning. På denne måde forhindrer de fordøjelsesproblemer, der er forbundet med en overdreven stigning i mængden af ​​mad i maven, især hos sådanne spisere som tropiske rovfisk.

Lakseolie, hvidløg og mykoprotein i denne unikke formel er fremragende naturlige tiltrækningsmidler. Dette garanterer, at ingen fisk kan modstå de bløde pellets fra STORE TROPISKE KØDSPISERE . Derudover bevarer omhyggelig forarbejdning og moderne produktionsteknologi al smag, aroma og vigtige næringsværdier af foderet - vitaminer og mineraler.

Korrekt vækst, luksuriøs farve og sundhed af alle store tropiske rovfisk - dette er en sikkerhed med regelmæssig fodring af STORE TROPISKE KØDÆDERE.

Fodring: Foder flere gange dagligt i en sådan mængde, at fisken spiser på få minutter uden rester.Luk forsigtigt efter fodring.

Ingredienser: sildekød, mykoprotein, rejer, majs, lakseolie, natriumchlorid, hvidløg, natriumcarbonat

41009053

Specifikke referencer

ean13
8594000258438
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.