• Ny
JOY DOG CHICKEN BREAST 250g
search
  • JOY DOG CHICKEN BREAST 250g

JOY DOG CHICKEN BREAST 250g

Calibra Joy treat - kyllingefilet

Calibra Joy Dog klassisk kyllingebryst. En sund, duftende og letfordøjelig godbid lavet af kyllingebryst, som vil være en fantastisk tilføjelse til dit kæledyrs kost.

En lækker delikatesse lavet af en ordentlig kødfilet med en høj andel kvalitetsproteiner og et lavt fedtindhold som en uimodståelig belønning.

Pakkestørrelse: 250 g

Ingredienser: kyllingekød, vegetabilsk protein, glycerin, majsstivelse.

Calibra Joy er bløde og saftige godbidder, der er perfekte til hverdagens eventyr med hinanden. Der er ingen tvivl om, at dit kæledyr vil finde "sin".

Linjen omfatter også tandgodbidder til hunde - unikt formede, lækre og letfordøjelige tandgodbidder hjælper med at holde tænderne rene og sunde og forhindre dannelsen af ​​tandsten. Din hund vil sætte pris på deres fremragende smag og nyde sunde tænder, og du vil sætte pris på hans friske ånde.

Miniversionen af ​​Calibra Joy til hunde er fantastisk til små snacks, ideel til træningsentusiaster og velegnet til små hunde. Multipack til hunde - en delikatesseblanding af fire godbidder - er perfekt til krævende hunde, beriger deres kost og keder sig aldrig.

Vi har duftende og lækre fiskegodbidder til katte , som vil tilføje et sundt supplement til kosten og glæde selv de kræsneste katte. Overbevis dig selv!

Analytiske komponenter: råprotein 41%, fedtindhold 2%, råfibre 2%, råaske 7%, fugtighed 20%

69220078
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.