Ultramax 2000
search
  • Ultramax 2000
  • Ultramax 2000
  • Ultramax 2000
  • Ultramax 2000
  • Ultramax 2000
  • Ultramax 2000
  • Ultramax 2000

Ultramax 2000

Et teknologisk avanceret beholderfilter, der har høstet anerkendelse fra akvarister over hele verden. Den bruger de patenterede løsninger, der sikrer fremragende driftseffektivitet og brugervenlighed. Det vil opretholde perfekt vandklarhed i de mest krævende tanke, både ferskvand og marine.

Akvariekapacitet [L] = 400 - 700

Effekt [W] = 17

Effektivitet [L/H] = 2.000

Max hoved [cm] = 180

Dimensioner [cm] (bredde x dybde x højde) = 27x29x51

Diameter af slanger [mm] = 19/25

Skovlkapacitet [L] = 16

Kurvkapacitet [L] = 1,9

Antal kurve [stk] = 5

Anerkendelse blandt akvarister verden over

Ultramax akvariefilteret har været tilgængeligt i vores sortiment i mange år. Vi modtager konsekvent positiv feedback fra markedet og beskeder fra tilfredse kunder, som roser filterets ydeevne, pålidelighed og brugervenlighed. Det er disse funktioner, der har gjort Ultramax til et så populært valg for akvarieentusiaster over hele verden.

Patenterede løsninger

ULTRAMAX er kendetegnet ved sin store filtermasse. Patenterede løsninger såsom forfilteret, det dobbelte kugleventilsystem og det selvansugende filtersystem garanterer brugerkomfort og høj filtreringsydelse.

Forfilter

Et rummeligt 1,5 liters forfilter indbygget i låget på enheden fanger effektivt store snavs, hvilket reducerer hyppigheden af ​​filtervedligeholdelse betydeligt. Rengøring af selve forfilteret er meget simpelt og kræver ikke engang, at enheden skal fjernes fra kabinettet. Det eneste du skal gøre er at løfte låget, fjerne svampen fra kurven og skylle den under rindende vand.

Dobbelt kugleventilsystem

Akvarister ved, at et kritisk trin i arbejdet, der kræver adgang til indersiden af ​​filteret, normalt er frakoblingen af ​​indløbs- og udløbsslangerne fra enheden. Det resterende vand i filteret løber normalt ud på gulvet, hvilket forårsager berettiget irritation. For at undgå dette blev der brugt et patenteret dobbelt kugleventilsystem. De lukker samtidigt filterindløbet og -udløbet i låget og slangerne og blokerer for ukontrolleret vandudslip

Selvansugende system

Alt du skal gøre er at lave 2 til 4 bevægelser med stemplet, og det er det. Filteret vil blive oversvømmet med akvarievand. Let?

Glat præstationsregulering

Styring af filterets ydeevne er ekstremt enkel og intuitiv. For at gøre dette skal du blot dreje det lille håndtag på den højre ventil. Det er praktisk at bruge og tydeligt mærket, hvilket gør reguleringen af ​​ydeevnen let for akvarister, selv når de er færdige for første gang.

Effektiv

Et stort antal filterpatroner anbragt i kurve på hver 1,9 liter giver effektiv mekanisk og biologisk filtrering. Antallet af kurve spænder fra 3 til 5, hvilket i kombination med forfilterkapaciteten giver en samlet kapacitet på 6,3 til 10,10 liter til filtermedier.

Diskret

Det gennemtænkte design af pumpehjulet og dets kamre samt den keramiske pumpehjulsakse sikrer næsten uhørlig drift af filteret, så du kan placere akvariet selv i dit soveværelse eller det rum, hvor du arbejder.

Fuldt udstyret

Ultramax akvariefilteret leveres komplet med passende udvalgte patroner til mekanisk og biologisk filtrering, samt det nødvendige tilbehør. Det betyder, at du kan være sikker på, at din Ultramax er klar til at fungere, så snart du køber den. Desuden giver Ultramax mulighed for fleksibel konfiguration af filtermedier. Dette giver dig mulighed for at skræddersy betjeningen af ​​filteret til din tanks behov.

Lavt elforbrug

Alle ULTRAMAX filtermodeller er kendetegnet ved et meget lavt elforbrug. ULTRAMAX 1000 har en effekt på kun 15 W, ULTRAMAX 1500 – 16 W og ULTRAMAX 2000 – 24 W. Takket være modifikationerne af filtrene har 2000-modellen produceret fra 8. september 2023 og frem fået reduceret energiforbruget med næsten 30% og er i øjeblikket kun på 17 W.

Vælg din ULTRAMAX

Der er tre modeller i serien, der varierer i ydeevne. Vælg den, der passer bedst til dit akvariums behov: ULTRAMAX 1000 er designet til tanke op til 300 liter, ULTRAMAX 1500 op til 450 liter og ULTRAMAX 2000 op til 700 liter.

ULTRAMAX er kendetegnet ved sin store filtermasse. Patenterede løsninger såsom forfilteret, det dobbelte kugleventilsystem og det selvansugende filtersystem garanterer brugerkomfort og høj filtreringsydelse.

Filtrering og forfiltrering

Et stort antal filterpatroner anbragt i kurve på hver 1,9 liter giver effektiv mekanisk og biologisk filtrering. Antallet af kurve, afhængigt af den valgte model, varierer fra 3 til 5. Et indbygget svampe-forfilter med en kapacitet på ca. 0,6 liter, opfanger grovere mekaniske forureninger og forhindrer dem i at nå filterets indre. Dette sikrer fremragende filtreringseffektivitet og beskytter også enheden mod tilstopning. Desuden er rengøring af forfilteret meget let og kræver ikke engang, at filteret skal tages ud af stikkontakten eller fjernes fra kabinettet. Det eneste du skal gøre er at løfte låget, fjerne svampen fra kurven og skylle den under rindende vand.

42120666
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.