Calibra Dog VERVE GF SENIOR Sm. Chicken&Duck 100g
search
  • Calibra Dog VERVE GF SENIOR Sm. Chicken&Duck 100g

Calibra Dog VERVE GF SENIOR Sm. Chicken&Duck 100g

Et komplet kornfrit tørfoder med fersk kød til voksne hunde i alderen 7 år og derover og vejer 1-10 kg. Med 30% frisk kyllingekød og andeprotein af høj kvalitet giver foderet tilstrækkelig ernæring til ældre hunde, der opfylder de højeste krav til en naturlig kost i overensstemmelse med deres fysiologiske behov.

Det friske kød i denne opskrift er en yderst nærende proteinkilde - det smager lækkert og er velegnet selv til følsom fordøjelse. Denne kornfrie opskrift er let fordøjelig, indeholder protein af høj kvalitet (70% animalsk kilde) samt en tilstrækkelig mængde kulhydrater og fibre, hvilket sikrer en omhyggelig kaloriebalance.

Triple Active Formula's funktionelle tilsætningsstoffer vil gavne din hund med deres antioxidant, antiinflammatoriske og chondrobeskyttende virkninger.

Marietidselfrø (Silybum frø) - indeholder silymarin, der fungerer som en antioxidant og understøtter leverfunktionen

Grøn musling - en naturlig kilde til glycosaminoglycaner (GAG'er, som omfatter chondroitin og glucosamin) og Omega 3 fedtsyrer (hovedsageligt EPA og DHA). Det har en chondroprotective og anti-inflammatorisk virkning.

Boswellia serrata og dets boswellinsyrer har en antiinflammatorisk virkning, der hjælper med at lindre symptomerne på degenerativ ledsygdom med tab af ledbrusk (slidgigt).

Derudover indeholder hver af Dog Verve-opskrifterne præbiotika (MOS, FOS, β-glucaner), der understøtter korrekt fordøjelse og immunitet.

 

Pakke: 1,2 kg, 6 kg

69628001
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.