REEF SALT 7,5kg pose
search
  • REEF SALT 7,5kg pose

REEF SALT 7,5kg pose

Syntetisk marin salt til akvarier med fisk og mindre sarte koraller og hvirvelløse dyr. Ved opsætning af nye akvarier anbefales det, at de første dyr placeres tidligst 10-14 dage efter fyldning af akvariet. Efter opløsning af saltet kan frisklavet havvand bruges med det samme.

Tilberedning: Opløs saltet i tidligere forberedt demineraliseret vand. Vandtemperaturen skal være omkring 24°C (75°F). For en saltholdighed på 30 ppt opløses ca. 345 g (12,16 oz)/10 l (2,7 US gal) vand. Rør opløsningen kraftigt i ca. 15 min. Når saltet er helt opløst, og opløsningen er klar, er saltvandet klar til brug. Opbevar saltet et tørt og mørkt sted. Når det er opløst, skal du bruge saltet inden for 5 dage. Holde utilgængeligt for børn. Produkt kun til akvariebrug. Ikke egnet til menneskeføde. Sikkerhedsdatablad fås på forespørgsel.

Værd at vide: Aquaforest-produkter fremstilles i EU under strengt laboratorietilsyn for at opfylde de højeste kvalitetsstandarder. Hvert produkt er fremstillet af omhyggeligt udvalgte råkomponenter i mængder, der har vist sig at give en ensartet sammensætning.

Hvordan testes vores Marine Salt produktsortiment?

Vi blander vores Marine Salt i 1 metriske ton (2204lb) batcher, og 3 separate prøver pr. batch indsamles i produktionsstadiet til test. Hver af disse prøver opløses i 15 liter (4US gal) RO-vand. Vores erfarne team af fagfolk udfører ICP-OES-analyse for at verificere, at den kemiske sammensætning er inden for ensartet rækkevidde, og for at udelukke tilstedeværelsen af ​​uønskede forurenende stoffer på samme tid. Bemærk: Selvom vores salt er grundigt blandet, vil ikke hver spand/kasse være identisk. Parametrene kan variere lidt mellem containere og omkring 2-3% variation er acceptabel. Denne udsving er et resultat af både fysiske egenskaber ved blandingen og begrænsningerne af de tilgængelige forarbejdningsteknikker. Disse variationer er stadig mindre end den typiske fejlmargin for populære hobbytestsæt.

49830140

Specifikke referencer

ean13
5902026739269
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.