ONTARIO LARGE VÆGTCONTROL KALKUN/KARTOFFEL 12kg
search
  • ONTARIO LARGE VÆGTCONTROL KALKUN/KARTOFFEL 12kg
  • ONTARIO LARGE VÆGTCONTROL KALKUN/KARTOFFEL 12kg

ONTARIO LARGE VÆGTCONTROL KALKUN/KARTOFFEL 12kg

Fuldfoder til voksne hunde af store racer, der lider af overvægt.

Den specielle formel er baseret på, at kød kommer først, og fungerer dermed som en højkvalitetskilde til animalske proteiner, som er uundværlige og uerstattelige for hunde. Takket være dem udvikler det lokomotoriske system sig korrekt - det vil sige udvikling og dannelse af muskler, konstruktion af væv, genoprettelse og regenerering af organismen. Proteinkilden er kalkunkød, som har et højt niveau af komplette proteiner, er letfordøjeligt og betragtes som en kostråvare med det laveste fedtindhold af alle typer kød. Den indeholder mange mineraler såsom jern og zink. Proteinkilder beregnet til konsum med garanti for deres oprindelse anvendes i foderet. Ekstruderede kartofler er kilden til kulhydrater i foderet. I rå tilstand er kartofler ufordøjelige for hunde, men det ændrer sig ved varmebehandling, såkaldt ekstrudering, når kartoffelstivelse spaltes i fordøjelige og ufordøjelige dele. Den fordøjelige del fungerer som en energikilde for hunden og den ufordøjelige del som fibre. Fiberen fra kartofler er ekstremt fine og muliggør dermed en fuldstændig rensning af tarmen, inklusive folderne (såkaldte villi). Takket være denne funktion understøtter den tarmens korrekte funktion og tjener også som næring til positiv tarmmikroflora. En anden kilde til kulhydrater er ris, som er meget let at fordøje og væsentligt hjælper i behandlingen af fordøjelsesproblemer. Den er også velegnet til følsomme hunde med kornallergi. Foderet indeholder ikke hvede, majs, soja eller andre typer korn. Vi kalder det LAVKORN – med et lavt indhold af korn, hvor det eneste korn er ris. Foderet indeholder en bred vifte af vitaminer og mineraler, der understøtter sund vækst og udvikling. For eksempel. Vitamin A for et sundt syn, Vitamin D3 vigtigt for at opbygge knogler og for immunsystemets korrekte funktion, Vitamin E som antioxidant og støtte til hjerte og blodkar, Vitamin B12 for en korrekt funktion af stofskiftet og mange andre. Sidst, men ikke mindst, er det, der gør foderet unikt, den særlige blanding af urter og krydderier. Op til 70 % af immuniteten dannes i fordøjelseskanalen, som er essentiel i kampen mod sygdomme (det neutraliserer patologiske fænomener, kræft, hudproblemer osv.) og derfor tilsatte vi urter og krydderier som yucca, fennikel, anis, rosmarin, timian til foderet, nelliker og kanel, som har en gavnlig effekt og styrker immunforsvaret, plejer sunde tænder og tandkød, understøtter en sund fordøjelse, reducerer luft i maven og mange andre gavnlige effekter. De er multispektrale og hver urt hjælper på mange måder i kroppen.

Den forbedrede opskrift indeholder 60 % kød, kartofler og krydderurter.

• Ingen hvede, majs, soja, kun kartofler og ris

• Reduceret fedtindhold og energiværdier vedr. Vægttab.

• Høj andel af kvalitetsproteiner fra kalkunkød.

• Afbalanceret sammensætning for sund funktion af hele organismen

• Opskrift baseret på kartofler, der er blevet varmebehandlet den bedste kilde til kulhydrater.

• En speciel blanding af urter til støtte for hundens sundhed, korrekte fordøjelse og kondition.

Fodervejledning: se tabellen på pakken.

Ingredienser: 32% tørret kalkunkød, 28% kartoffelflager, ris, tørrede æbler, tørrede roestiklinger, ølgær, kyllingefedt, fiskeolie, tørrede gulerødder, mannanoligosaccharider (180 mg/kg), fructooligosaccharider (120 mg/kg), en blanding af tang, fennikel, timian, kanel, anis, nelliker, rosmarin og yucca (120 mg/kg).

Kvalitetsegenskaber: råproteiner 25%, fugt 10%, råolier og fedtstoffer 9%, råaske 7%, råfibre 3,5%, calcium 1,6%, fosfor 1,1%, natrium 0,1%, magnesium 0,08%, vitamin A 20000 kg, vitamin D3 1400 IE/kg, vitamin E (alfa tocopherol) 400 mg/kg, vitamin B1 1 mg/kg, vitamin B2 4 mg/kg, vitamin B6 1 mg/kg, vitamin B12 0,05 mg/kg, zink 90 mg/kg, jern 70 mg/kg, mangan 36 mg/kg, jod 0,7 mg/kg, kobber 16 mg/kg, selen 0,25 mg/kg.

21412748
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.